Beschrijving
Kaart
Omgeving
Op de zuidoostelijke oever van het Gardameer ligt de camping Cisano/San Vito. Tegen de achtergrond van de hoog oprijzende Dolomieten en grenzend aan de wereldberoemde wijngaarden van de Bardolino. Deze camping bestaat eigenlijk uit twee gedeelten en wordt onderling verbonden door een looptunneltje. U kunt gebruikmaken van alle faciliteiten op beide gedeelten. De camping ligt tussen de plaatsen Lazise en Bardolino. In deze gezellige plaatsjes met oude straten en middeleeuwse kerken, vindt u allerlei winkels, gezellige cafés en uitnodigende restaurants.

Camping Cisano/San Vito is gelegen aan het Gardameer en heeft de beschikking over een eigen zandstrand. Allerlei watersporten zijn mogelijk en zwemmen kan zowel in het meer als in een van de twee grote zwembaden. In het hoogseizoen zorgt een professioneel animatieteam voor een dagelijkse kidsclub en vele sport- en spelevenementen, en 's avonds geniet u van spectaculaire shows. Ook kunt u worden verrast met een avondmarkt of een spectaculaire vuurwerkshow.

Het Gardameer: 
Het Gardameer (Lago di Garda) is een populaire vakantiebestemming voor veel Nederlanders. Het is het grootste meer van Italië en misschien ook wel het gezelligste. Langs de zuidelijke oevers is de omgeving vrij vlak, maar naar het noorden wordt het steeds bergachtiger. Het prachtige berglandschap, gezellige plaatsen met terrasjes, (vis)restaurants en winkels én de vele watersportfaciliteiten maken het Gardameer tot een aantrekkelijke bestemming om van uw vakantie te genieten. Wijngebieden vindt u overal rond het Gardameer en bij de meeste kunt u de wijnen gratis proeven. En vergeet niet om een flesje zuivere olijfolie uit de Riviera degli Olivi voor thuis mee te nemen. 

Tips voor trips: 
o Met de kabelbaan naar de top van de Monte Baldo (1.745 m) en genieten van het spectaculaire uitzicht! 
o Boottochtje over het Gardameer vanuit Lazise
o IJs eten bij Cristallo in Bardolino
o Visliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij ristorante Alla Grotta in Lazise
o Flaneren door de typisch Italiaanse winkelstraatjes van Garda
o Het aan de camping genzende olijfoliemuseum
o Grootste pretpark van Italië... Gardaland
Familiecamping Cisano/ San Vito****
Cisano di Bardolino, Gardameer
  • Prijsindicatie: €€
  • Camping
  • Zwembad
  • In de natuur
  • Animatie
De beste gezinsaccommodaties