Beschrijving
Kaart
Omgeving
Camping du Lac in Laval-de-Cère in de Franse Dordogne ligt heerlijk rustig en landelijk in de 'Vallée de la Dordogne'. Zwembad en bar met prachtig uitzicht over de rivier de Cère. 

Sfeer en ligging

Camping du Lac in Laval de Cère in de Dordogne ligt direct aan de rivier de Cère, in een bosrijke omgeving in het hart van de gelijknamige streek. Deze nieuwe camping opende in juli 2007 haar deuren. Camping du Lac is een kleinschalige camping met 40 gloednieuwe stacaravans gelegen op ruime en rustige plaatsen. De camping is terrasvormig aangelegd waardoor elke stacaravan een mooi uitzicht biedt over de rivier de Cère. 


Op ca. 1 km vindt u Laval de Cère. Op ca. 10 km afstand vindt u de supermarkt. In de omgeving van Camping du Lac in Laval de Cère vindt u vele bezienswaardigheden waaronder de prachtige historische plaats Rocamadour (ca.45 km) en de plaats Collongues-la-Rouge met haar adellijke huizen van dieprood kalksteen met torentjes en erkers (ca. 33 km). 

Zwemmen en wellness

Er is een buitenzwembad van ca. 150 m² met kindergedeelte. Rondom het zwembad staan ligstoelen. Zwemshorts zijn toegestaan. Het is niet toegestaan om in de rivier te zwemmen. 

Familiecamping du Lac
Laval-de-Cère, Dordogne
  • Prijsindicatie: €€
De beste gezinsaccommodaties