Beschrijving
Kaart
Omgeving
Op slechts een dag rijden van Nederland (930 km vanaf Utrecht) vindt u Village Le Chat, een fantastisch vakantiepark in Zuid-West Frankrijk met vele mogelijkheden voor het hele gezin. Het ruim opgezette bungalowpark van 33 hectare, ligt in het zonovergoten departement Charente, op de grens van de Dordogne en Limousin.

In dit ongerepte natuurgebied, te midden van een heuvelachtig en gedeeltelijk bebost landschap, met vele meertjes en snelstromende riviertjes is het vakantiepark gebouwd met 250 vrijstaande bungalows met tuinen variërend van 250-800 vierkante meter en omzoomd door struikgewas. De streek is in één woord schitterend door de prachtige natuur, de pittoreske dorpjes en vele kastelen.

Recreatiemogelijkheden:
Naast rust en ruimte biedt het vakantiepark ook volop recreatiemogelijkheden. Midden in het park ligt een 3 hectare groot meer, waarin men kan zwemmen, vissen en heerlijk ronddobberen op een luchtbed of in een bootje.

Heerlijk spelen met de kinderen op het zandstrandje compleet met speeltoestellen of lekker luieren en van de zon genieten op een van de ligweides naast het meer. Verder leent de omgeving zich uitstekend voor mooie wandeltochten en fietsroutes. Op 5 minuten loopafstand van het vakantiepark ligt een schitterende golfbaan.
Village Le Chat, vakantiepark voor de hele familie
Ecuras, Dordogne
  • tot 8 personen
  • Prijsindicatie: €€
De beste gezinsaccommodaties