Beschrijving
Kaart
Omgeving
In de toegang van de Dordogne en de Périgord Vert ligt in een vredige setting van 28 ha authentieke, natuurlijke schoonheid en rust de Châteaucamping Les Gorges du Chambon. De stijlvol gerestaureerde boerderijgebouwen zijn volledig in harmonie met de stille natuur. Op een heuvel en op 100 meter omlijst door het riviertje de Tardoire is hier voor de rustzoekende vakantieganger een paradijsje gecreëerd.

Als lid van de Castel-keten, Camping Qualité, La Clef Verte en La Via Natura draagt deze camping kwaliteit en respect voor de natuur uit. Voor onze tenten hebben we mooie ruime plaatsen met wisselende schaduw en altijd riant uitzicht voor u. Als u zich hier installeert onder het lover van de boom bij uw tent of even verderop aan het voorbij stromende riviertje, waant u zich als “God in Frankrijk”. Dit is puur genieten. Er is geen verrekijker nodig om de konijntjes te zien spelen, de natuur is dichtbij. Rustieke wandel– en fietsroutes beginnen vanaf de camping en voeren naar ongerepte plekjesvol met flora en fauna. Fietsen zijn te huur.

De camping heeft toch ook prima aanvullende faciliteiten, zoals een heerlijk zwembad, tennisbanen, tafeltennis, minigolf, speeltuin, spellen, en maxi schaakspel, zodat er altijd voor iedereen voldoende afwisseling is. Even buiten de camping kunt u paardrijden, kanoën, klimmen en boogschieten. En dan nadert het einde van de dag. Iedereen is weer bij de tent. De barbecue wordt geinstalleerd en de kinderen halen alle benodigde kruiden vers uit de eigen kruidentuin…

Natuurlijk heeft u ook een keer “uit eten” op het programma staan. Nou dat is niet moeilijk. U behoeft er niet de camping voor af. Het sfeervolle restaurant is een aanrader. Binnen en buiten kunt u van een uitstekende kaart en keuken genieten. Neem de tijd, laat u zich eerst een heerlijk aperitief serveren en geniet van het rustgevende uitzicht.
Bon Apétit.
Tentsetters Camping Gorges du Chambon
Montbron, Dordogne
  • Prijsindicatie: €€
De beste gezinsaccommodaties