Beschrijving
Kaart
Omgeving
Camping Chateau des Ormes is een sfeervolle kasteelcamping, gelegen op 8km van het plaatsje Dol-de-Bretagne, niet ver van de stranden van de "kust van smaragd" waar het heerlijk vertoeven is. De camping is gelegen in een glooiend parklandschap, dat behoorlijk veel schaduw biedt. Kinderen kunnen zwemmen in het ‘tropische’ waterpark met vier (!) waterglijbanen, waterfietsen op het meer van de camping of meedoen aan allerlei activiteiten.

Deze ‘Les Castels’ camping is gelegen op een landgoed met een indrukwekkend kasteel, biedt enorm veel activiteiten en is ideaal voor het hele gezin. Daarnaast is er ook een apart meertje waar op karpers gevist kan worden, een paardrijclub, tennisbanen, een golfbaan... gewoon teveel om op te noemen! Het gezellige restaurant en de bar met terrassen met uitzicht op het meer en aan het zwembad, worden druk bezocht.

In het hoogseizoen wordt er in de kelder van de bar een disco georganiseerd. Vanwege de vele activiteiten is deze camping erg populair bij tieners. Tijdens het hoogseizoen wordt de camping dan ook zeer levendig.
Château des Ormes
Dol de Bretagne, Bretagne
  • Prijsindicatie: €€
De beste gezinsaccommodaties