Beschrijving
Kaart
Omgeving
Camping Ty Nadan is een prachtige kasteelcamping op het Bretonse platteland. Hier viert u vakantie in uw eigen tempo. Wilt u lekker ontspannen bij het mooie zwembad of gaat u liever kanoën op de nabijgelegen rivier? Alles kan!

Speciaal voor de kinderen is er het zwemparadijs met de eindeloze, spannende glijbanen en het prachtige binnenbad. Door de camping worden vele sportieve activiteiten georganiseerd als rotsklimmen, abseilen, boogschieten en kanolessen. De camping heeft een eigen strandje aan de rivier de Ellé. De omgeving leent zich uitstekend voor wandel- fiets- en paardrijdtochten.

Kinderclubs:
De allerkleinsten kunnen heerlijk spelen bij de Mini Hoopi Club. De kindercourier organiseert leuke activiteiten als knutselen en spelletjes. De Mini Hoopi Club is geopend van 18 mei tot 26 juni. De Hoopi Club is voor kinderen van 4 tot en met 11 jaar dé plek om vrienden te maken. Er worden leuke activiteiten georganiseerd als schatzoeken, waterspelen, knutselen en schminken. De Hoopi Club wordt georganiseerd van 18 mei tot 28 augustus.
Canvas Holidays Camping Ty Nadan
Arzano, Bretagne
  • Prijsindicatie: €€
De beste gezinsaccommodaties