Beschrijving
Kaart
Omgeving
Camping de l’Atlantique is een echte familiecamping aan de zuidkust van Bretagne, direct aan een breed zandstrand en met een fantastisch zwemparadijs. Jong en oud vermaken zich met het unieke Canvas Family Extra programma met dynamische en niet-alledaagse activiteiten.

In het Family Extra programma worden activiteiten georganiseerd voor kinderen van alle leeftijden en voor het hele gezin. Zo geniet u nog meer van de momenten samen. Loop over water met Waterwalkerz, speel Aeroball of doe mee aan de Olympische Spelen gezinscompetitie. Gegarandeerd plezier!

De camping is gelegen in bosrijk gebied en via een paadje door de duinen loopt u zo het fraaie zandstrand op. Het is een gezinscamping bij uitstek, geschikt voor kinderen van alle leeftijden. De grootste attractie is het waterpretpark met zwembaden en glijbanen. Het café en terras kijken direct uit op de zwembaden, zodat u een oogje in het zeil kunt houden. In het hoogseizoen is er in de bar ook s’ avonds van alles te beleven. In de omgeving van de camping vindt u vertier in Fouesnant op ca 5 km van de camping.
Canvas Holidays Camping de l’Atlantique
Fouesnant, France, Bretagne
  • Prijsindicatie: €€
De beste gezinsaccommodaties