Beschrijving
Kinderactiviteiten in de buurt
Kaart
Omgeving
De deur van uw caravan open doen en uitkijken over het water. Vanaf uw kampeerplaats binnen no-time op het strand zitten. Daarvoor hoeft u niet te gaan kamperen in Spanje of Italië: dat kan gewoon in Limburg. Het maakt Vakantiepark Leukermeer een fantastische ervaring: een gezellig vakantiepark met ruime kampeerplaatsen tussen het groen van de Maasduinen, mét een spetterend strand en héél veel water.

Vakantiepark Leukermeer is niet alleen een bijzondere plek om te kamperen, maar ook een comfortabele plek. Alle comfortplaatsen hebben een 10 ampère electra-, CAI-, water- en afvoeraansluiting. Het comfort, de activiteiten en vooral de gezelligheid maken een verblijf op Vakantiepark Leukermeer in Limburg onvergetelijk.  
Sport , heel veel actie op ons park!
U kunt heerlijk uitrusten op Vakantiepark Leukermeer, maar wie spetterende actie wil is bij ons ook aan het goede adres! Door de prachtige ligging aan het water in de Maasduinen hebben we een enorm aanbod op watersportgebied. Van zwemmen tot wakeboarden, van vissen tot banaanvaren: het is allemaal mogelijk. Maar ook buiten het water doen we aan sport: tennis, fitness, mountainbiken: het zijn maar een paar van de sportieve activiteiten die Vakantiepark Leukermeer te bieden heeft.

Naast onze ANWB waardering van 9,1 en benoeming tot Eurotopcamping is Vakantiepark Leukermeer door de ANWB en ADAC beoordeeld met het maximale aantal van 5-sterren!

Samen op expeditie

Alle expeditieleden verzamelen! Als echte ontdekkingsreizigers verken je in ZooParc verschillende expeditiegebieden waar cheeta’s, tijgers, apen en nog veel meer bijzondere diersoorten leven. Tijdens de Expeditie voeren jullie...
Op ~10 km van Well

Glow in the dark minigolf - Arcen

GlowGolf maakt van minigolf (of midgetgolf) een unieke belevenis. Op het 18 hole parcours maak je een reis door kastelen, langs ridders, jonkvrouwen en draken. Het parcours is geheel overdekt en uitgelicht met black lights,...
Op ~11 km van Well
Vakantiepark Leukermeer, Spetterend vakantiepark
Well, Limburg
  • Prijsindicatie: €€
  • Camping
  • Zwembad
  • In de natuur
  • Animatie
“"Mooi park met veel faciliteiten." "Heel mooi park"”
Kinderactiviteiten in de buurt
ZooParc Overloon
. ZooParc Overloon
GlowGolf® Arcen
. GlowGolf® Arcen
De beste gezinsaccommodaties