Beschrijving
Kinderactiviteiten in de buurt
Kaart
Omgeving
Parc Camping de Witte Vennen is een zeer ruim opgezet kleinschalig familiebedrijf bestaande uit een klein bungalowpark gecombineerd met een 100 % toeristische camping met zo'n 125 plaatsen. We zijn gelegen in het prachtige Noord-Limburg tussen de Peel en het Maasdal.

Omdat het hier nog vrij vlak is zijn prachtige fietstochten mogelijk door het Maasdal of het Nederlands Duitse grensgebied. Omdat we precies tussen twee Nationale Parken (Groote Peel en de Maasduinen) liggen kun je hier ook mooie wandelingen maken.

Parc de Witte Vennen ligt aan een meertje waarop je (gratis) kunt waterfietsen of een eigen boot te water kunt laten. Ook wordt er veel gevist op de plas. Apart vindt je het strandbad met de kantine met terras en een grote speeltuin. Over het hele terrein vindt je speeltuintjes en sport- en spelvoorzieningen.

Rust, Ruimte en Echte Gastvrijheid wordt hier met hoofdletters geschreven.

De avontuurlijkste dierentuin

Bij ZooParc Overloon beleef je een spannende ontdekkingsreis langs bijzondere dier- en plantensoorten in de avontuurlijkste dierentuin van Nederland. ZooParc Overloon staat garant voor spannende ontmoetingen met bijzondere diersoorten in een...
Op ~8 km van Oostrum

Glow in the dark minigolf

GlowGolf maakt van minigolf (of midgetgolf) een unieke belevenis. Op het 18 hole parcours maak je een reis door kastelen, langs ridders, jonkvrouwen en draken. Het parcours is geheel overdekt en uitgelicht met black lights,...
Op ~11 km van Oostrum
Parc de Witte Vennen, Camping
Oostrum, Limburg
  • tot 6 personen
  • Prijsindicatie: €€
  • Camping
  • Zwembad
  • In de natuur
  • Animatie
Kinderactiviteiten in de buurt
ZooParc Overloon
. ZooParc Overloon
GlowGolf® Arcen
. GlowGolf® Arcen
De beste gezinsaccommodaties