Beschrijving
Kinderactiviteiten in de buurt
Kaart
Omgeving
Direct aan de Waddenzee, vlak achter de dijk, ver weg van alle drukte ligt Recreatiepark Wiringherlant met de sfeer van vroeger en de eisen van nu. Hier kunt u onder andere heerlijk wadlopen met uw kinderen. Wadlopen is een prachtige en unieke ervaring want er is ontzettend veel te zien op het wad. Ook is het mogelijk met een boot een zeehondentocht te maken. Vanwege de rustige ligging van recreatiepark is de veiligheid van uw kinderen gewaarborgd. In het centrum van het recreatiepark ligt een mooie speeltuin en een recreatieteam dat tijdens het gehele hoogseizoen diverse activiteiten organiseert zorgen ervoor dat uw kinderen zich niet hoeven te vervelen.

Dit kleinschalige recreatiepark kent diverse accommodatievormen, luxe villa's, chalets, vaste plaatsen, ruime toeristische plaatsen, hotelkamers en trekkershutten. De 15 luxe villa's staan op een apart deel van het park en zijn in de stijl van 100 jaar terug: "grootmoeders" tijd. Het geheel ziet eruit als een pittoresk vissersdorp waar klinkerweggetjes, schelpenpaden en grasstroken 's avonds worden verlicht door tradionele straatlantaarns.

In de zomer van 2008 zijn de villa's voor het eerst in de verhuur gekomen. Ze zijn alle comfortabel en modern ingericht en beschikken over alle gemakken die u mag verwachten. Alle villa's hebben een ruime zonnige tuin. Uw kinderen kunnen hier heerlijk buiten spelen.

Kinderfeestje garnalen vissen en wadlopen

We gaan varen vanuit de haven van Den Oever, met het sleepnet achter de boot vissen, de vangst bekijken. Kinderen krijgen daar uitleg over en mogen de visjes zelf weer terug in het water gooien. De grootste garnalen worden aan boord verwerkt en...
Op ~3 km van Hippolytushoef
Recreatiepark Wiringherlant
Hippolytushoef, Noord-Holland
  • tot 6 personen
  • Prijsindicatie: €€
  • Vakantiepark
  • Huisdieren
  • In de natuur
  • Aan de kust
Kinderactiviteiten in de buurt
De Groot Recreatie
. De Groot Recreatie
De beste gezinsaccommodaties