Beschrijving
Kaart
Omgeving
Met het strand en de zee in uw achtertuin wordt het een heerlijke vakantie op Strandslag Juliana. Het park beschikt over een groot aantal faciliteiten, zodat jong en oud zich hier eindeloos kan vermaken. Zo zijn er bowlingbanen, een midgetgolfbaan, speeltoestellen en een wokrestaurant op het park aanwezig. Bij de receptie is het mogelijk om fietsen en bolderkarren te huren, waarmee u via de vele wandel- en fietsroutes de duinen kunt verkennen.

De duinenrij tussen Bergen en Den Helder, een uniek natuur- en recreatiegebied, is zeker een fietstocht waard. Breng ook eens een bezoek aan het veelzijdige eiland Texel, u zult een prachtige dag tegemoet gaan. Voor strand- en zeeliefhebbers is Strandslag Juliana een ideale locatie, aangezien de brede en schone stranden op circa 400 meter van het park liggen! In de zomer kunt u hier genieten van lekkere lange stranddagen welke u kunt afsluiten bij het wokrestaurant op het park, dat beschikt over een terras aan het water.

In de herfst en in de winter kunt u lekker uitwaaien en lange strandwandelingen maken. Eenmaal weer in uw vakantieverblijf aangekomen rust u heerlijk uit met een goed boek en een kop thee. Steden en dorpen als Alkmaar, Enkhuizen en Callantsoog liggen niet ver van het park en een bezoek aan deze leuke plaatsen mag dan ook niet ontbreken! U ziet: mogelijkheden te over voor een veelzijdige vakantie, waar natuurlijk ook voldoende ruimte overblijft om te genieten van het ruizen van de zee, het zand onder uw voeten en de ondergaande zon.
Hogenboom Strandslag Juliana
Julianadorp, Noord-Holland
  • tot 6 personen
  • Prijsindicatie: €€
  • Vakantiepark
  • In de natuur
  • Wifi aanwezig
De beste gezinsaccommodaties