Beschrijving
Kinderactiviteiten in de buurt
Kaart
Omgeving
Dit gastvrije park beschikt sinds kort over nieuwe watervilla's (Dalvik), gerenoveerde luxe kampeerhuisjes en een geheel vernieuwd sanitairgebouw voor campinggasten. Dit gastvrije park ligt in het hart van Limburg en is volledig omgeven door bos en water, veel water… maar liefst 3.000 hectare grote en kleine plassen die uitkomen op de Maas vormen dé locatie voor watersporters en hengelsporters. Fietsers, wandelaars en ruiters vinden er een afwisselend landschap met schitterende natuurgebieden zoals het Leudal en de Groote Peel. En even bijkomen met een ‘tas’ koffie en een stuk Limburgse vlaai hoort daar natuurlijk bij!

Bezoek de gezellige steden Roermond (verkozen tot binnenstad 2009-2011!) en Weert, bekend om hun rijke historie, inspirerende winkels en talloze terrasjes. In de omgeving zijn talloze weekmarkten waar u heerlijk kunt struinen. Uw kinderen maakt u blij met een dagje speel- of pretpark in de buurt. En de golfer geniet hier van maar liefst 4 golfbanen in de directe omgeving.

Het middelpunt van Narvik HomeParc Heelderpeel is de recreatieplas, omgeven door zandstranden en zonneweiden. Zwemmen kan ook in het goedverwarmde openluchtzwembad. U heeft geen kind aan uw kinderen, die zich kunnen uitleven in de speeltuin en met het animatieteam veel lol beleven. Uiteraard kunt u voor een lekker hapje of drankje terecht in het eetcafé op het park.

Glow in the dark minigolf - Weert

GlowGolf  maakt van Minigolf (of midgetgolf) een unieke belevenis.  Op het 18 holes parcours maak je een reis over de prairie, door de jungle en ontdek je een verloren tempel. De baan is overdekt en verlicht met fluorescerende...
Op ~15 km van Heel
Recreatiepark Heelderpeel
Heel, Limburg
  • tot 6 personen
  • Prijsindicatie: €€
  • Vakantiepark
  • Zwembad
  • In de natuur
  • Animatie
Kinderactiviteiten in de buurt
GlowGolf Weert®
. GlowGolf Weert®
De beste gezinsaccommodaties