Beschrijving
Kinderactiviteiten in de buurt
Kaart
Omgeving
Wordt het zeilen, surfen of duiken? Of toch liever vissen en rustig genieten van het kabbelende water en de ondergaande zon? Op Maaspark Boschmolenplas is het alle dagen recreëren zonder zorgen. Dit dankzij de jachthaven, duikschool en de verhuur van fietsen en skelters. Daarnaast is er keuze uit diverse typen prachtige 4-6 persoons villa's, met veelal een ligging aan het water. Het heldere water van de Maasplassen, met een open vaarverbinding naar de Maas, nodigt uit tot het maken van eindeloze zwerftochten langs onbekende oevers, via plassen en vennetjes. Met elkaar beslaan ze circa 3000 hectare van Midden-Limburg. Het omvangrijke gebied van de Maasplassen vormt een ideaal gebied voor watersport en recreatie. U kunt er zwemmen, varen, surfen, zeilen, vissen en waterskien. Aangezien het water van de Boschmolenplas zeer helder is (natuurlijke bron), is duiken bij de duikschool uitstekend mogelijk. Het staat dan ook bekend als een van de beste duikstekken van ons land. De kinderen kunnen op Maaspark Boschmolenplas naar hartelust spelen. Verspreid over het park staan kindvriendelijke speeltoestellen opgesteld.

Voor de wat oudere jeugd biedt het sport- en speelveld volop vertier. Maaspark Boschmolenplas beschikt verder over 2 professionele tennisbanen, een jeu-de-boules baan en een tafeltennistafel. Een heerlijke ruimte om op ongedwongen en sportieve wijze elkaars krachten te meten. De directe omgeving van het park nodigt uit tot het maken van tal van attractieve uitstapjes. Verschillende zwemaccommodaties, zoals Fun Beach te Panheel (3 min.) en de IJzerenman te Weert (20 min.), zorgen voor urenlang waterpret. In Wessem is het genieten van de vele historische gebouwen, de kleine oude straatjes en de Maasboulevard. Ook in het witte stadje Thorn, de kernen Beegden en Heel proeft men een stukje geschiedenis, bijvoorbeeld bij het Kasteel van Heel en het complex Nederhoven. Van daar uit voeren schitterende wandel- en fietstochten door Nationale Parken De Groote Peel en De Meinweg langs karakteristieke weidelandschappen, bossen en uitgestrekte heidevelden.

Wie tenslotte ook nog een stukje cultuur wil proeven of gewoon een dagje wil shoppen, mag Roermond (10 kilometer) en Maastricht (45 kilometer) niet missen. Echte aanraders zijn ook het Duitse Dusseldorf en de Belgische steden Brussel, Luik, Maaseik en Antwerpen. Kortom, voor een ontspannen vakantie vol afwisseling is Maaspark Boschmolenplas een ideale uitvalsbasis. Met een heerlijk thuisgevoel in een comfortabel (zeer luxe) ingerichte villa. Voor bezitters van een boot vormt Maaspark Boschmolenplas een ideale uitvalsbasis. Een (gratis) boothelling, een jachthaven waar u een vaste gratis ligplaats ter beschikking heeft en zeer veel vaarwater zorgen samen met uw verblijf in een schitterende villa gegarandeerd voor een geslaagde vakantie!

Glow in the dark minigolf - Weert

GlowGolf  maakt van Minigolf (of midgetgolf) een unieke belevenis.  Op het 18 holes parcours maak je een reis over de prairie, door de jungle en ontdek je een verloren tempel. De baan is overdekt en verlicht met fluorescerende...
Op ~14 km van Heel
Hogenboom Maaspark Boschmolenplas
Heel, Limburg
  • tot 6 personen
  • Prijsindicatie: €€
  • Vakantiepark
  • In de natuur
Kinderactiviteiten in de buurt
GlowGolf Weert®
. GlowGolf Weert®
De beste gezinsaccommodaties