Beschrijving
Kaart
Omgeving
Temidden van 4 ha. grasland, omzoomd door bossen, bevindt zich "Rastaillou": een oude, geheel gerestaureerde boerderij, waar oorspronkelijke gastvrijheid, serene rust en een geweldige omgeving u een (h)eerlijke vakantie garanderen! In deze ambiance kunt u genieten van rust, ruimte en gezelligheid.

Wij, Leontine & Peter Hootsen (NL), zullen u graag laten delen in onze liefde voor de geweldige Périgord Noir en u informeren over de vele mogelijkheden die deze prachtige streek u biedt. Zo kunt u er fietsen, wandelen of de vele prachtige oude stadjes en steden, bastides en hameau’s, kastelen en kerken, grotten of andere vaak eeuwenoude bezienswaardigheden bezoeken.

Tijdens de zomermaanden zijn er overal in de nabije omgeving muziek- en theaterfestivals, concerten, openluchtvoorstellingen en markten. Voor kinderen zijn er spannende adventure parken, een attractiepark, een prehistorisch park, een aquarium en andere leuke activiteiten zoals natuurlijk kanoën of kajakken op de Dordogne. Na een actieve dag kunt u zich heerlijk ontspannen bij en in ons grote zwembad van 12 bij 6 meter (diepte 1.40-1.80 meter).

De oude stal van de boerderij, die perfect gerestaureerd is, heeft op de bovenverdieping vier zeer comfortabele Chambre d'Hôtes, allemaal met badkamer en eigen toilet. Er zijn drie 2-persoonskamers en één 3-persoonskamer. De twee Gîtes “la Bergerie” en “la Forge” zijn geschikt voor resp. maximaal 6 en maximaal 3 personen.

Aan de rand van ons grote terrein zetten wij in het seizoen op plaatsen van ruim 100 m² tegen de bosrand, een aantal volledig ingerichte en luxe 4-persoons Karsten tenten op. Ze zijn voorzien van alle comfort, zoals: “vaste” bedden (1x140 cm., 2x90 cm.), een campingkeuken met koelkast, keukengerei, servies en glaswerk en natuurlijk een hardhouten tuinset met een grote parasol. Voor onze allerkleinste gasten is er een aantal kinderbedjes én kindertentjes beschikbaar. Naast de luxe verhuurtenten hebben wij nog 2 plaatsen over voor kampeerders met tent, caravan of camper.

Op het terrein is er een jeu de boules baan en een badminton veld. Onder de bomen hebben wij een tweetal “terrassen” gecreëerd om tijdens de erg warme dagen heerlijk in de schaduw te kunnen verpozen.

Peter kookt, van dinsdag t/m zaterdag en bij voldoende belangstelling maar maximaal voor 16 personen, een 3 gangendiner. Voor de kinderen is er een speciaal menu en meestal eten ze ook apart onder leiding van een gezellige “oppas” die na de maaltijd nog spelletjes met hen doet.

Rastaillou, logeren bij Nederlanders
Salles de Cadouin, Dordogne
  • tot 6 personen
  • Prijsindicatie: €€
  • Vakantiehuis
  • Zwembad
  • In de natuur
De beste gezinsaccommodaties