Beschrijving
Kaart
Omgeving
Het vakantiehuis grenst aan een klein vakantiecomplex zijnde een oude “hameau”. Prachtig gelegen, in een mooie, landelijke omgeving, midden in de heuvels. Bossen, weiland, meertjes, beekjes en hier en daar een kasteel, bepalen het landschap. Ooit woonde de familie Escravayat op het Chateau. Later waren het boerderijen en schuren. Het nieuwe Bellac is gebouwd op de oude fundamenten.

Enkele ruïnes op het terrein herinneren nog aan de historie. Nu is het een fijn vakantieverblijf. Wandelen, mountainbiken, zwemmen, luieren, golfen, uitstapjes maken... het kan allemaal. In de omgeving is een groot stuwmeer Lac Lavaud, met zandstrand. Op de gezellige, drukke markt in Piëgut-Pluviers kunt u elke woensdag inkopen doen. In het stadje Montbron zijn voorzieningen als supermarkten, bakker, slager, bank, dokter, apotheek en VVV. Het vakantie centrum “Le Chat”ligt op loopafstand, evenals de prachtige Golfbaan “La Preze” Het wandel en paardrijcentrum “Chambon”ligt op ca 15km.

Het landgoed ligt op de grens van Charente en Dordogne vanwaar bijvoorbeeld Perigueux, Limoges, Angoulême, Cognac en Bordeaux goed bereikbaar zijn. Deze afwisselende streek kent wel wat toerisme, maar wordt niet overspoeld. En dat op maar een dagafstand rijden vanuit Nederland en België! Houd u van een groene, heuvelachtige omgeving dan is dit een heerlijke plek.
La Caleche
Roussines, Dordogne
  • tot 4 personen
  • Prijsindicatie: €€€
  • Vakantiehuis
  • Zwembad
De beste gezinsaccommodaties