Beschrijving
Kaart
Omgeving
Dit mooie vakantiehuis werd in verschillende etappes gebouwd, het oudste gedeelte is uit ongeveer 1650. Daarna zijn er stukjes bijgebouwd zodat er uiteindelijk een woning is ontstaan van zo'n 150m2, helemaal gerenoveerd.

De uitrusting van het huis is compleet en de inrichting comfortabel. De tuin heeft een oppervlakte van 400m2 en geeft prachtige uitzichten over het dal en de bergen in de verte. Om het zwembad heen is een groot houten dek aangebracht met ligbedden waarop je heerlijk kan genieten van de zon. De walnootboom geeft later in de middag de nodige schaduw.

De ligging van het huis is ideaal. Boven op een heuvel met prachtige vrije uitzichten vanuit de tuin en alle kamers. Op het stuk grond lager op de heuvel staan eeuwenoude olijfbomen. Het huis staat in een stukje van het dorp waar ongeveer twintig huizen staan. Dit huis is het laatste huis van het dorpje en is vrijstaand. Het ligt iets van de weg af, auto's zijn niet te horen. Parkeren kan op een van de parkeerplaatsen aan het begin van het dorpje. Vanaf daar is het ongeveer 75 meter lopen naar het huis, waardoor het huis minder geschikt is voor mensen die slecht ter been zijn.

In de omgeving vind je mooie steden, zoals Lucca (25 minuten autorijden), Pisa (50 minuten), Florence (75 minuten) en Siena (100 minuten). Het Cinque Terre gebied ligt op 1 uurtje afstand.
Partigliano - Brama Sole
Borgo a mozzano, Toscane/elba
  • tot 6 personen
  • Prijsindicatie: €€€
  • Vakantiehuis
  • Huisdieren
  • Zwembad
  • In de natuur
De beste gezinsaccommodaties