Beschrijving
Kaart
Omgeving
Deze vakantiehoeve ligt op het Toscaanse platteland in de provincie Siena. De vruchtbare vallei Orcia, waar de hoeve zich bevindt, stond in de Romeinse tijd al bekend om de productie van olie, wijn en graan.

De gastenvertrekken liggen dichtbij het landbouwbedrijf dat ongeveer 100 ha groot is. Naast het fokken van vee wordt er ook de uitstekende rode wijn DOC Orcia gemaakt. Gasten kunnen de producten van het huis kopen. Op verzoek bereidt de eigenares zelfs graag kenmerkende regionale maaltijden voor je met producten uit de Toscaanse keuken.

De vakantiehoeve ligt in de gemeente Pienza, langs een secundaire weg tussen Pienza en Radicofani en niet ver van San Quirico d'Orcia. De vallei, die gekenmerkt wordt door suggestieve "calanchi" (erosiegroeven), is een ideale locatie voor trektochten, paarden- of fietstochten, terwijl men het typische landschap bewondert van de Toscaanse heuvels.

In de buurt zijn talloze interessante bezienswaardigheden, waaronder Siena, Pienza, San Quirico d'Orcia, Montepulciano, Montalcino, Castiglione d'Orcia en Cortona. De omgeving biedt ook veel kuurorden, zoals Terme di Bagno Vignoni, Terme San Filippo, Terme di Chainciano.

Dit appartement met drie vertrekken bevindt zich op de gelijkvloerse verdieping, met rechtstreekse ingang vanuit de tuin. Men komt binnen in de woonkamer met de haard en de eethoek. Dit appartement is toegankelijk voor mindervaliden (één van de twee badkamers is ingericht voor mensen met een handicap). 
Van één van de kamers kan men via een vensterdeur rechtstreeks naar de tuin.
Papa Due
Pienza, Toscane/elba
  • tot 4 personen
  • Prijsindicatie: €€
  • Vakantiehuis
  • Zwembad
  • In de natuur
De beste gezinsaccommodaties