Beschrijving
Kaart
Omgeving
Video
Hotel, boerenlodges en vakantiewoningen Erve Bruggert in Haaksbergen, gelegen op de grens van Twente (Overijssel) en de Achterhoek. De accommodatie is een oude boerderij die in 2002 omgetoverd is tot een mooi rustieke familie hotel en geeft uitzicht over het rijke landleven. Hotel en B&B Erve Bruggert is een landelijk 3-sterren hotel aan de rand van Haaksbergen in de nabije omgeving van de steden Enschede en Hengelo. Ons hotel en B&B ligt ook centraal ten opzichte van de plaatsen Buurse, st. Isidorushoeve, Rekken, Eibergen en Neede. Onze accommodatie is gelegen aan het Toeristisch Overstap Punt van Haaksbergen. Ook wel genoemd de TOP locatie. Dit is het beginpunt van diverse fiets- en wandelroutes. In 2011 zijn de Mountainbikeroutes samengesteld door de Haaksbergse Toer en Fietsclub die starten vanaf Erve Bruggert.

Ons hotel en B&B midden in de prachtige natuur van Twente beschikt over 18 hotelkamers (ook geschikt voor mindervaliden en rolstoelgebruikers), 3 luxe geschakelde vakantiewoningen, 5 moderne boerenlodges, gezellige bar en lounge met openhaard, terras met landelijk uitzicht, vergaderruimte, sauna, zonnebank, massagestoel en 12 paardenstallen. De gehele accommodatie beschikt over gratis (draadloos) internet. Uw hond of paard meenemen op vakantie is in overleg mogelijk.

De vakantiewoningen zijn zeer geschikt voor gezinnen met kinderen, families, vrienden en/of als u zakelijk voor een langere periode in Haaksbergen of omgeving werkzaam moet zijn.
Hotel en B&B Erve Bruggert, Unieke boeren lodges
Haaksbergen, Overijssel
  • Prijsindicatie: €€
  • Hotel en B&B
  • Huisdieren
  • In de natuur
  • Wifi aanwezig
“"Heerlijke plek voor weekendje weg, direct aan bos!"”
De beste gezinsaccommodaties