Erfgoed Bossem, logeren in de boerderij of KoeStersuites

Beschrijving
Kaart
Omgeving

Ver weg van massatoerisme vind je een kleinschalige logeeraccommodatie op een eeuwenoud boerenerf: Erfgoed Bossem in het Twentse Lattrop (6 km van Ootmarsum). Deze boerderij die van generatie op generatie overgaat, wordt nu bestierd door Dennis en Annette Rerink samen met een enthousiast team. Om hun gasten het landleven en de natuur optimaal te laten beleven, kiezen ze voor originele verblijfsmogelijkheden met een duurzaam karakter. Je logeert op een echte biologische boerderij; op de landerijen grazen oudhollandse Brandrode koeien.

 

In de oorspronkelijke Saksische boerderij kun je overnachten in een rustieke kamer of luxe suite. Het persoonlijke ´logeren bij de boer´ combineert hier uitstekend met het comfort en de verzorging op hotelniveau.

 

Wil je dichterbij de natuur? Met een avontuurlijk tintje? Kies dan voor één van de volledig en sfeervol ingerichte lodgetenten, vlakbij de koeien en een meanderende beek met natuurvriendelijke oevers vol flora en fauna. Mét eigen houten badtobbe!

 

Of ga je op deze donkere plek genieten van de overweldigende sterrenhemel? Zo vanuit bed! Dat kan in een unieke Sterrenkubus. Met zijn gedurfd design en doordachte functionaliteit verblijf je op een bijzondere manier op het platteland, midden in de natuur.

 

Boerderijkamers en KoeStersuites

In de boerderij liggen 5 ruime Boerderijkamers die voorzien zijn van comfortabele boxsprings, een zitje en een eigen badkamer met douche en toilet. De 3 kamers op de begane grond zijn voorzien van een tweepersoons stoomcabine. De 4 luxe KoeStersuites op de eerste verdieping zijn voorzien van een regendouche en sunshower. Diverse kamers en suites zijn voorzien van een extra bed of zijn ruim genoeg om een bed en/of campingbedje bij te plaatsen.

 

Wanneer je bij ons in de boerderij logeert, zorgen we standaard voor opgemaakte bedden, handdoekensets, dagelijkse verzorging van de kamer of suite, starters set koffie/thee, vrij toegankelijk Wifi en de eindschoonmaak.

Erfgoed Bossem, logeren in de boerderij of KoeStersuites
Lattrop-Breklenkamp, Overijssel
  • Prijsindicatie: €€
  • Hotel en B&B
  • In de natuur
  • Wifi aanwezig
De beste gezinsaccommodaties