Beschrijving
Kaart
Omgeving
Aan de rand van de gezellige Hanzestad Zutphen vindt u dit rustgevende park. Vesting De Bronsbergen is gelegen tussen de Bronsbergenmeren en tegen de dijk van één van de mooiste rivieren van Nederland, de IJssel. De hoofdgebouwen van Vesting De Bronsbergen worden omringd door meren. De zuidplas is uitsluitend toegankelijk voor duikers, terwijl de noordplas uitstekend geschikt is voor dagrecreatie Hier is een speelweide en een strand, waar u kunt pootje baden en zwemmen.

’s Avonds kunt u voor een hapje en een drankje terecht in de Brasserie. Het bijzonder ingerichte Wellnessgebouw van Ryokan De Bronsbergen beschikt over tal van faciliteiten, zoals een klein zwembad met apart kinderbadje en diverse sauna en thermenfaciliteiten. Daarnaast zijn in dit Wellnessgebouw een beautycentrum en een sport- en gezondheidscentrum. Tegen betaling kunt u van alle mogelijkheden in het Wellness Centre Ryokan en Sportcentrum Aerofit gebruik maken. Het zwembad is echter gratis.

De gunstige ligging op de kruising van de Achterhoek, de Veluwezoom en de IJssel maakt het park erg geschikt voor het maken van wandel- en fietstochten en uitstapjes. Binnen enkele minuten bent u in het landelijke buitengebied. Hier vandaan kunt u fietsen door mooie plaatsen in de Achterhoek, zoals Lochem, Ruurlo en Vorden, waar zich de “acht kastelen route” bevindt. Tevens vindt u het kleinste stadje van Nederland, Bronkhorst, op een steenworp afstand van het park. In de omgeving van het park vindt u een golfbaan en een subtropisch zwembad.
Hogenboom Vesting De Bronsbergen
Zutphen, Gelderland
  • tot 6 personen
  • Prijsindicatie: €€
  • Vakantiepark
  • Zwembad
  • In de natuur
De beste gezinsaccommodaties