Beschrijving
Kinderactiviteiten in de buurt
Kaart
Omgeving
Recreatiepark "de Wrange" is een rustig park waar ook uw kinderen nog vrij en zonder gevaar kunnen spelen. Ook in het hoogseizoen is uw verblijf zeker aangenaam. De kampeerplaatsen liggen niet onder de bomen, maar op verschillende beschutte grasvelden welke elk omzoomd zijn met houtwallen. Ieder veld heeft een andere indeling en is daardoor erg aantrekkelijk voor ieder type kampeerder.

De tenten en caravans kunnen hier omheen worden gezet zodat er in het midden een open ruimte ontstaat voor sport en spel. De mooie seizoensplaatsen zijn ondergebracht op de kampeervelden. Onze jaarplaatsen zijn op aparte velden ondergebracht. Hiernaast beschikken we nog over een apart veld waar houten chalets staan.

Wij kunnen u jaar- en seizoensplaatsen, toeristisch kamperen en bungalet verhuur aanbieden, vraag gerust naar onze ruime mogelijkheden. Naast rust en ruimte bieden wij u in het hoogseizoen een uitgebreid recreatieprogramma met o.a. een dropping-, puzzel- en wandeltochten, kaartavonden, sport- en speltoernooien, zeskampen, barbeque, bingo, spooktochten en nog veel meer. Deze worden door een professioneel recreatieteam verzorgd.

BubbelBal kinderfeestje

Bubble voetbal  Als je op zoek bent naar een originele activiteit voor bijvoorbeeld een kinderfeestje, bedrijfsuitje, familiedag of vrijgezellenfeest, dan is Bubble voetbal echt iets voor jou! Bij deze relatief nieuwe sport gaat het...
Op ~14 km van Doetinchem
Recreatiepark De Wrange, midden in de bossen
Doetinchem, Gelderland
  • tot 5 personen
  • Prijsindicatie: €€
  • Vakantiepark
  • Huisdieren
  • Zwembad
  • In de natuur
Kinderactiviteiten in de buurt
BubbelBal
. BubbelBal
De beste gezinsaccommodaties