Beschrijving
Kinderactiviteiten in de buurt
Kaart
Omgeving
Onze boerderij ligt aan de oever van de rivier de Berkel en wordt al in 1377 voor het eerst beschreven. Op deze historische plek melken wij 60 koeien waarvan onze ‘Draafsel Lily’ landelijke bekendheid heeft verworven. Daarnaast zijn we ook actief betrokken bij het beheer van de ‘Koepel van Staring’; een door de Vereniging Natuurmonumenten gerestaureerd theehuis uit de 19de eeuw dat naast onze boerderij gelegen is.

We hebben hier ’s zomers ons eigen privé zwembad in de rivier. Ook kun je je eigen kano huren die je tijdens je verblijf altijd tot je beschikking hebt voor het maken van prachtige tochten naar bijvoorbeeld Zutphen of Lochem. Daarnaast hebben we voor pret ‘op het droge’ een hele grote BoerenBed zandbak met waterpomp en reuzenschommel. De historische plaats Lochem ligt in het hart van de Achterhoek. Je vindt er fraaie landgoederen met stokoude bomen, bloemrijke weilanden en slingerende zandwegen...rust en schoonheid. Een heerlijke omgeving om door te fietsen en te wandelen. Lochem heeft één van de mooiste wandelgebieden van Nederland met meer dan 60 routes!

Groeten, Harry en Gerda Ligtenbarg

Rolschaatsen met de kids!

Ben jij op zoek naar de perfecte plek om de kids een onvergetelijke dag te bezorgen, kom dan eens langs in de enige roller skate disco van Nederland. Het is een plek vol met de magie van een discotheek uit de jaren 80 met retro discoverlichting,...
Op ~5832 km van Lochem
Hoeve Draafsel, logeren bij de boer
Lochem, Gelderland
  • tot 6 personen
  • Prijsindicatie: €€
  • Glamping
  • Huisdieren
  • In de natuur
Kinderactiviteiten in de buurt
Skate Fever Rollerdisco Rotterdam
. Skate Fever Rollerdisco Rotterdam
De beste gezinsaccommodaties