Beschrijving
Kinderactiviteiten in de buurt
Kaart
Omgeving
Onze boerderij stamt uit 1845 en ligt midden in de Uiterwaarden van de Waal tegenover Kasteel Ophemert. De lanen en wandelpaden rond het kasteel en landgoed zijn het ontdekken waard. Het natuurgebied bij de Waal staat bekend om zijn ‘struin- en pontjesroutes’ en op de Linge hier in de buurt kun je geweldige kanotochten maken. Naast onze boerderij ligt het Mariabos waar je spannende ontdekkingstochten kunt maken en hutten kunt bouwen. De Pippert is een modern grootschalig melkveebedrijf. Er worden rond de 180 koeien gemolken en we hebben ongeveer 130 stuks jongvee die je kan komen voeren. Er zijn hier veel loslopende kippen...je kunt hier eieren zoeken in alle hoeken en gaten.

We hebben een knuffelschuur met konijnen en kalfjes en bij de BoerenBed Tentplaatsen hebben we een dierenweide vol met dieren die je mag komen verzorgen en aaien. Je kunt je eigen paard meenemen want we hebben boxen met weidegang te huur. Kaarten en ruiterroutes hebben wij op de boerderij.

Achter de koeienstal vind je de slingerschuur waar je kunt slingeren, springen en ravotten in het hooi. Boer Cor neemt je graag mee met de tractor en kar op een Boeren Buutenrit door de uiterwaarden.

Groeten, Cor en Anja

Kleinschalig dierenpark

Dit bijzondere park is ongeveer 1,5 hectare groot en biedt plaats aan zo’n 80 verschillende diersoorten. Alle dieren zijn gehuisvest op zeer korte afstand van de paden, waardoor de bezoeker een prima contact heeft met elk dier. Echt...
Op ~14 km van Ophemert
Hoeve de Pippert, logeren bij de boer
Ophemert, Gelderland
  • tot 6 personen
  • Prijsindicatie: €€
  • Glamping
  • Huisdieren
  • In de natuur
Kinderactiviteiten in de buurt
Uilen- en dierenpark De Paay
. Uilen- en dierenpark De Paay
De beste gezinsaccommodaties