Beschrijving
Kaart
Omgeving
Göbels Seehotel Diemelsee staat op een idyllische plek in het schitterende landschap aan de Diemelsee, vlakbij het bos en in de buurt van het wintersportgebied van Willingen. In het viersterrenhotel vind je een heerlijk wellnesscentrum om lekker te relaxen na een mooie maar inspannende dag in de witte natuur!

  • mooi wellnesscentrum met zwembad
  • kerst- en oudejaarsdiners inbegrepen
  • in de buurt van het bekende wintersportgebied Willingen

Comfortabele kamers met wifi

Göbels Seehotel Diemersee heeft 67 kamers met balkon of terras. Ze hebben een zithoek, telefoon, tv met Nederlandstalig kanaal, minibar en badkamer met bad met douche en toilet. Tegen betaling kun je gebruik maken van wifi op je kamer.

Sauna met panoramisch uitzicht
Je zult enthousiast zijn over het uitgebreide en goed verzorgde spa- en wellnesscentrum in het hotel. Je kunt je hier heerlijk ontspannen in het overdekt zwembad, het stoombad, of op de zonnebank. Er is ook een buitensauna, die je een fantastisch uitzicht geeft over de Diemelsee. Voor wie zichzelf eens extra wil verwennen: je kunt hier ook terecht voor een massage of een schoonheidsbehandeling.

Streekgerechten en topwijnen
In het restaurant kun je smullen van de gerechten uit de regionale en internationale keuken en Duitse topwijnen. Voor koffie met gebak en voor cocktails kun je terecht in de lobbybar. Tussen Kerst en de jaarwisseling doen de koks nog eens extra hun best voor je: je hebt dan dagelijks de keus uit bijzondere gerechten die je worden aangeboden op buffetten. Tijdens de feestdagen zijn er extra uitgebreide diners. Allemaal inbegrepen bij de prijs van halfpension!

Wintersporten dichtbij huis!
Het royale en moderne Göbels Seehotel Diemelsee is een uitstekende verblijfplaats voor een wintervakantie niet ver van huis. Het bekende wintersportgebied van Willingen ligt op ca. 15 km afstand. Het is een van de grootste en meest sneeuwzekere skigebieden in het Sauerland. Je kunt hier niet alleen skiën of langlaufen, het is ook een uitstekend gebied voor eindeloze wandelingen over witte paden tussen de besneeuwde bomen. Heb je wel eens nordic walking geprobeerd? Het Sauerland is een prima regio om hiermee kennis te maken!
Vind ook andere locaties in de buurt van Diemelsee
Göbels Seehotel Diemelsee
Diemelsee, Sauerland
  • tot 6 personen
  • Prijsindicatie: €€€
  • Appartement
  • Zwembad
De beste gezinsaccommodaties