Beschrijving
Kaart
Omgeving
Video

Familotel Sonnenpark is één van de meest complete hotels bij Familotel. Bijna alle denkbare faciliteiten zijn aanwezig in dit hotel, dat aan de rand van het centrum van Willingen en dichtbij het skibied van Willingen. Super wintersportlocatie, voor als je niet zo ver van huis wilt. Prachtige appartementen in lichte, zonnige kleuren. Naast de kinderclub met animatie is er ook een aparte babyclub. Goed op te weten: er is geen dagelijkse kamerschoonmaak i.v.m. de grootte van de appartementen, maar op aanvraag is dit tussentijds altijd mogelijk. Ook dagelijkse handdoekwissel is altijd mogelijk. Willingen is een gezellig dorpje met vele terrasjes, winkels  en vrijetijdsvoorzieningen.  


Fun for kids
Skiën, snowboarden of gewoon lekker sleeën? Dat kan natuurlijk allemaal, maar je kunt ook lekker gaan schaatsen op de indoor schaatsbaan. In het hotel vermaak je je altijd opperbest, Na de pret in de sneeuw met z’n allen tegelijk van de supercoole waterglijbaan of in het warme buitenzwembad zwemmen, omringd door sneeuw. Dat moet je ook zeker eens probleren. Paardrijden, trampoline springen of  verstoppertje in de softplay klimkooi? 


Prijs
                        
V.a. € 1790.-- voor 2 volw + 1 kind < 7 jaar op basis van all-in premium in een 2-kamerappartement 

Vind ook andere locaties in de buurt van Willingen
Familotel Sonnenpark
Willingen, Sauerland
  • tot 7 personen
  • Prijsindicatie: €€
  • Appartement
  • Zwembad
  • Sauna
  • Wifi aanwezig
“Zeer kindvriendelijk en goed familiehotel! De kamers hebben allemaal 1 of 2 aparte slaapkamers zodat de kinderen rustig kunnen slapen. Ook is er een groot deel van de dag kinderopvang beschikbaar en inbegrepen in de prijs.”
De beste gezinsaccommodaties