Beschrijving
Kaart
Omgeving
Familotel Lengauer Hof und Landhaus St. Georg biedt ruime kamers met een balkon, en ligt op een schilderachtige en rustige locatie in Hinterglemm, waar veel te doen is voor gezinnen met kinderen. Er is gratis WiFi in het hele gebouw beschikbaar. Er zijn gratis parkeerplaatsen beschikbaar.

Het Familotel Lengauer Hof biedt professionele kinderopvang en babybenodigdheden. Het hotel heeft een kinderclub die in de winter van zondag tot vrijdag het entertainment voor de kinderen verzorgt, daarnaast is er een avontuurlijke speelplaats en een voetbalveld.

In de spa vindt u een sauna, een stoombad en een solarium. Ook heeft het hotel een fitnessruimte. Bovendien kunt u massages, Ayurveda en yoga reserveren. In de zomer is het buitenzwembad met zonneweide geopend.

Halfpension bestaat uit een gezond ontbijtbuffet met producten van de aangrenzende boerderij, en een 4-gangendiner met de keuze uit diverse gerechten en een saladebuffet.

In de winter kunt u gebruikmaken van de langlaufloipe die langs het Familotel Lengauer Hof loopt. Met de gratis skibus kunt u vanuit het hotel naar de skiliften en kabelbanen van het skigebied Saalbach-Hinterglemm. Er is ook een skischool voor de kinderen beschikbaar.
Vind ook andere locaties in de buurt van Hinterglemm
Familotel Lengauerhof
Hinterglemm, Saalbach - hinterglemm
  • Prijsindicatie: €€
  • Hotel
  • Zwembad
  • Sauna
  • Wifi aanwezig
De beste gezinsaccommodaties