Beschrijving
Kaart
Omgeving
Hotel Zur Dorfschmiede is de ideale vakantiebestemming voor families en wellnessliefhebbers. Het viersterrenhotel bevindt zich in het centrum, vlakbij de winkels, restaurants en bars. 

wellnesscentrum
uitstekende keuken
vlakbij de skipiste

Na een sportieve dag op de latten, kun je helemaal op krachten komen in een van de twee restaurants: het à-la-carterestaurant Fuhrmannstube of het restaurant Kirchenstube, bekend om zijn verfijnde keuken dat in 2010 bekroond werd door Gault Millau Oostenrijk. 's Ochtends geniet je in dit hotel van een uitgebreid ontbijtbuffet, 's namiddags is er een après-skisnack voorzien en 's avonds wacht een 4-gangenkeuzediner met saladebuffet. In de bars en het café kun je terecht om te toosten op een geslaagde dag. Ook staat er wekelijks een boerenbuffet, dessertenbuffet en Italiaans buffet op het programma.

Ontspannen kan in het overdekte zwembad van het wellnesscentrum, dat ook diverse sauna's, een stoombad, een bubbelbad en een ontspanningsruimte biedt. Tegen betaling kun je gebruik maken van de zonnebank of genieten van een heerlijke massage.

Voor de kinderen is er een apart kinderzwembad. Van zondag tot vrijdag van 9-12 uur en van 13-20 uur is er opvang voorzien in het partnerhotel Alpine Palace (ca. 100m).

Hotel Zur Dorfschmiede ligt in het centrum van Hinterglemm, waar verschillende winkels, bars en restaurants zijn. Ook de skipiste en de skibushalte bevinden zich vlakbij.
Hotel zur Dorfschmiede
Hinterglemm, Salzburgerland
  • Prijsindicatie: €€
  • Hotel
  • Zwembad
  • Sauna
  • Wifi aanwezig
De beste gezinsaccommodaties