Beschrijving
Kaart
Omgeving
Tussen de Kitzbüheler Alpen en de Wilde Kaiser ligt Familotel Hopfgarten.
Dit hotel biedt veel comfort, hartelijk persoonlijke atmosfeer en gezelligheid - en vooral; kinderen mogen bij ons echt "kind" zijn.

Het familiehotel, rustig en toch centraal gelegen, is het ideale uitgangspunt voor vele activiteiten in de bergen en voor uitstapjes naar het "Salvena-Freizeitland".

In de winter begint de sneeuw- en skipret direct voor ons hotel, met ski-oefenweide, kinderlift, kinderskischool en kinderskipark.
Dwars over de weide komt u al bij het dalstation van de gondelbaan in het grootste aaneengesloten skigebied van Oostenrijk "Skiwelt Wilder Kaiser/Brixental"; met ruim 90 liften en 250 km aan piste.

In onze appartementen vindt u Oostenrijkse gezelligheid, gecombineerd met een moderne uitrusting: royale kamers, zithoek, deels met gemetselde kacheloven, koelkast, magnetron, waterkoker, koffiezetapparaat, soms met verwarmde droogkast voor skikleding, privésauna of infraroodcabine in de grotere kamercategorieën.

De kinderen slapen aangenaam bij ons (in een aparte kinderkamer onder een rustgevende sterrenhemel. 

 In het hotel bevindt zich een overdekt panoramazwembad met geïntegreerd pierenbad, dakterras, sauna, biosauna, stoombad, solarium, fitnessruimte en massages, beautybehandelingen, pakkingen op het Sanotherm-bed en een heerlijk ontspannen bad in het Synphony-Spa bad met gekleurd onderwaterlicht en geluidsgolvenmassage.

Voor de kinderen: Een 90 m² indoor speelruimte, 200 m² buitenspeelterrein en een speelkamer met kinderopvang van 80 m² met een aparte babyruimte.
Familotel Hopfgarten
Hopfgarten, Tirol
  • Prijsindicatie: €€
  • Hotel
  • Zwembad
  • Aan de piste
  • Sauna
  • Wifi aanwezig
De beste gezinsaccommodaties