Beschrijving
Kaart
Omgeving
Dit kindvriendelijke vakantiepark ligt direct aan het strand en beschikt over talloze, uitstekende voorzieningen, waaronder een groot waterpark van 5000m2 met een 25-meterbad, een lagune voor kinderen, een waterglijbaan, whirlpools en een easy river. Daarnaast heet de camping in 2010 een uniek zwembad geopend met zandbodem van zo'n 6000 m2 oppervlakte met een waterkasteel, grotten hydromassagebedden en een wit zand. Geniet van een heerlijke maaltijd in één van de restaurants.

Natuurlijk moet u ook een bezoekje brengen aan de fantastische stad Venetië met zijn gondels, het Paleis en de Rialtobrug. De camping ligt net even ten noordoosten van Venetië. Wilt u naast het relaxen ook sportief bezig zijn? Duiken, golfen, paardrijden, voetballen en minigolf behoren tot de mogelijkheden. Het professionele animatieteam zal u en uw kinderen zeker de vakantie van hun leven bezorgen! Ondanks de grootte is camping Union Lido overzichtelijk en goed verzorgd opgezet. De overvloedige begroeiing, er is veel gras en groen op de camping, zorgt voor aangename schaduw. Direct achter de camping begint het strand van de Adriatische kust. Het kindvriendelijke zandstrand loopt geleidelijk af in zee.

Het plaatsje Cavallino vindt u op 2,5 km. Geniet van verse visgerechten in een van de talloze restaurantjes, breng een bezoek aan lido di Jesolo, of ontdek het noorden van de lagune per fiets of boot. En vergeet niet het romantische Venetië te bezoeken!
Familiecamping Union Lido, direct aan het strand
Cavallino, Veneto
  • Prijsindicatie: €€
  • Camping
  • Zwembad
  • Aan de kust
  • Animatie
  • Wifi aanwezig
De beste gezinsaccommodaties