Beschrijving
Kaart
Omgeving
Reeds jaren wordt deze camping in een adem genoemd met de mooiste parken van Italië. Het grootste verschil is waarschijnlijk de omvang van de camping. Deze middelgrote camping biedt minstens zoveel faciliteiten en voorzieningen als de grote campings. Op drie verschillende locaties op de camping kunt u genieten van prachtige zwembaden. Van Olympisch bad tot speelse watervallen in de grote lagune. Alle zwembaden zijn voorzien van terras met luxe ligbedden waarvandaan u uw kinderen perfect gade kunt slaan. Het kindvriendelijke privéstrand van Tahiti ligt op 800 m. afstand. U kunt naar het strand lopen of u neemt het pendeltreintje. Wel zo gemakkelijk! Op dit strand in tropische stijl vindt alles wat u nodig heeft voor een heerlijke dag strandplezier; van restaurant tot sportfaciliteiten. Wilt u echt verwend worden? Ontspan dan in een van de thermale baden zout, broom en jodium of geniet van een schoonheidsbehandeling in de luxe 'Spa Termae Oasis'. 

Animatie: 
Het professionele animatieteam start de dag met iedere ochtend met een gezellige miniclub. Na een gevarieerd programma voor jong en oud eindigen zij iedere avond met een prachtige show in het amfitheater. Voor de jeugd en degene die nog even een drankje willen nuttigen blijft de bar-discopub nog een paar uurtjes open. 

Tips voor trips: 
o Attractiepark Mirabilandia voor jong en oud
o Druipsteengrotten van Frassassie
o Bezoek het ministaatje San Marino
o Ravenna, bekend om de schitterende mozaïeken
o Paling eten in het laguneplaatsje Comacchio
o 'La Grassa' en 'La Dotta' (de Dikke en de Geleerde) zijn de bijnamen van de stad Bologna. Een van de oudste universiteitsteden van Europa... en heerlijk culinair genieten.
Camping TAHITI Lido di Nazioni ****, topcamping!
Lido delle Nazioni, Veneto
  • Prijsindicatie: €€
  • Camping
  • Zwembad
  • Aan de kust
  • Animatie
  • Wifi aanwezig
De beste gezinsaccommodaties