Beschrijving
Kinderactiviteiten in de buurt
Kaart
Omgeving
De camping is leuk voor kinderen tot en met een jaar of 14. Mede door het zwembad, dat voor jong en oud geschikt is en de tafeltennistafels waar de 'oudere kinderen' elkaar leren kennen. De omgeving is voor kinderen zeer geschikt. In de buurt van de camping is bijvoorbeeld al een kinderwandelpad van 2 km. met allemaal speeltoestellen!

Waar komt het nog voor dat je geen auto's, treinen of ander lawaai hoort? Op de Sallandse Heuvelrug! Hier heerst nog echte stilte. De camping grenst direct aan Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug. De Sallandse Heuvelrug is een prachtig natuurgebied met veel afwisselingen: heide, heuvels, vergezichten, loof en naaldbossen. U kunt hier heerlijk wandelen en fietsen, maar ook joggen en mountainbiken is hier een uitdaging.

Speel- en recreatieboerderij

De speeltuin is een heus speelparadijs voor kinderen. Er zijn zes kleine overdekte speelruimtes met springkussens, trampolines, apekooi, glijbanen, kruipdoolhof en ander speelplezier. Ook buiten kunnen de kinderen naar hartelust spelen. Ze kunnen...
Op ~13 km van Nijverdal
Familiecamping Noetselerberg
Nijverdal, Overijssel
  • tot 6 personen
  • Prijsindicatie: €€
  • Camping
  • Huisdieren
  • Zwembad
Kinderactiviteiten in de buurt
De Flierefluiter
. De Flierefluiter
De beste gezinsaccommodaties