Beschrijving
Kinderactiviteiten in de buurt
Kaart
Omgeving

Kom Genieten & Ontdekken bij De Lemeler Esch; een middelgrote eigentijdse natuurcamping in Nederland. De camping is bijzonder gelegen aan de Lemelerberg, in Lemele, 6 km. van het stadje Ommen. 
 

Ontdekken, genieten en veilig spelen
Kinderen gaan op ontdekkingstocht in het speelbos, spetteren in het verwarmde buitenzwembad en sluiten de dag af bij het verhalenvuur in het buitentheater waar iedereen na afloop een broodje of marshmallow mag maken. Ga samen op ontdekkingstocht door het land van De Lemeler Esch en geniet samen van rust, ruimte en natuur.


Huren op de camping

Zelf geen kampeermiddel, maar toch gecharmeerd van het kampeergevoel? Huren op de camping geeft u de combinatie van een luxe verblijf en toch de eenvoud en vrijheid van het kamperen. Lekker samen genieten van het buiten zijn, meedoen met de leuke buitenactiviteiten en ’s avonds ontspannen en luisteren naar boeiende verhalen tijdens het verhalenvuur. Alle accommodaties zijn rookvrij.


Huisdiervrij

Voor verblijfgasten is de Lemeler Esch huisdiervrij. Wel mogen honden aangelijnd mee worden genomen over het wandelroutenetwerk dat voor een klein deel over de Lemeler Esch loopt. 

Overdekte speeltuin

Genomineerd door de ANWB voor het leukste uitje van Overijssel 2021! Het Giga Konijnenhol is de leukste indoor speeltuin van Overijssel! Konijnenholletjes zijn stiekem speeltuinen waar je alleen in mag als je er elke dag een worteltjestaart...
Op ~9 km van Lemele

Speel- en recreatieboerderij

De Flierefluiter is de allerleukste speeltuin van Overijssel volgens de ANWB! Ook tijdens corona-tijd, want onze buitenspeeltuin, kinderboerderij, zwembad en binnenspeeltuinen zijn allemaal geopend! Binnenspeeltuin De speeltuin is een...
Op ~14 km van Lemele
De Lemeler Esch, de leukste camping voor kinderen
Lemele, Overijssel
  • tot 12 personen
  • Prijsindicatie: €€
  • Camping
  • Zwembad
  • In de natuur
  • Animatie
Kinderactiviteiten in de buurt
Het Giga Konijnenhol
. Het Giga Konijnenhol
De Flierefluiter
. De Flierefluiter
De beste gezinsaccommodaties