Beschrijving
Kaart
Omgeving
De camping heeft ruime, door heggen afgebakende plaatsen, waarbij bomen voor voldoende schaduw zorgen. ‘La Plaine Tonique’ is een ideale bestemming voor mensen die hun vakantie sportief en actief willen doorbrengen. Het zwembadcomplex (buiten) is in het voor- en naseizoen niet altijd geopend. Het overdekte zwembad is altijd open.

U kunt er naar hartelust wandelen, zeilen, surfen, kanoën, waterskiën, tennissen en boogschieten. Ook de kleinsten vermaken zich uitstekend met een schepje en een emmertje aan de rand van het meer. Er is een fantastisch zwembadcomplex met 5 baden (waarvan 1 bij slecht weer overdekt kan worden) en verschillende glijbanen.

In de buurt kunt u marktjes bezoeken, gezellige Franse dorpjes bekijken of op een terras van een goed glas wijn genieten. Het animatieteam vermaakt ‘s ochtends de kleintjes en ‘s middags de iets oudere jeugd. U zelf kunt deelnemen aan een tennistoernooi. Eén restaurant serveert daarbij specialiteiten van de regio. ‘s Avonds zet iedereen zijn beste beentje voor op de dansvloer. Kortom, bij camping ‘La Plaine Tonique’ beleeft u een vakantie waar u nog dikwijls aan zul
Familiecamping La Plaine Tonique
Montrevel-en-Bresse, Rhône-alpes
  • Prijsindicatie: €€
De beste gezinsaccommodaties