Beschrijving
Kaart
Omgeving
Op Le Grand Lierne verblijft u in een rustige omgeving aan de voet van het natuurreservaat 'Vercors'. Hier kunt u lekker tot rust komen terwijl de kinderen zich uitstekend vermaken. Vooral voor jonge kinderen is deze camping zeer geschikt.

De schaduwrijke camping heeft een prachtig zwembad met een overdekt en verwarmd bad, een peuterbadje en een 50 meter lange waterglijbaan. Er is een voortreffelijk restaurant met een gezellig terras, waar u overigens ook afhaalmaaltijden kunt bestellen. De kleintjes kunnen terecht op de kinderspeelplaats. Op de camping worden vele activiteiten georganiseerd voor jong en oud.

De kinderen vinden al snel hun weg naar de kinderclub. In het hoogseizoen worden zeer complete kinderprogramma’s aangeboden met o.a. tekenen en schilderen, waterspelletjes, gezichten schminken, trampoline springen enz. U kunt zelf bijvoorbeeld gaan midgetgolfen of meedoen met aerobics, boogschieten, sportcompetities en volleybal. Ook worden regelmatig speciale avonden georganiseerd met bijvoorbeeld cabaretvoorstellingen.
Familiecamping Grand Lierne
Chabeuil, Rhône-alpes
  • Prijsindicatie: €€
De beste gezinsaccommodaties