Beschrijving
Kinderactiviteiten in de buurt
Kaart
Omgeving
Gezellige familiecamping met 64 seizoen-en toeristische plaatsen, bescheiden in omvang, maar het biedt alle comfort die ook de meer verwende kampeerder zich kan wensen. De camping is ideaal voor de kampeerder die op zoek is naar rust, ruimte en natuurschoon; fiets-en wandelpaden beginnen direct buiten de camping.Ruime, afgezette kampeerplaatsen met privé sanitair en 16 Ampere stroom. Kindvriendelijke camping met speeltoestellen op de camping, sportveldje, wasserette, fietsverhuur en in het hoogseizoen een recreatief programma.

Vanaf 3 overnachtingen ook GRATIS toegang tot het gelijknamige Attractiepark. Het Attractiepark is gericht op gezinnen die een gezellige, veilige en onbezorgde dag uit willen! De toegang tot het Attractiepark is altijd inclusief & onbeperkt alle attracties, frites, snacks, verse dagsoep, vers fruit, koffie, thee, ranja en softijs! (t.w.v. € 13,00 p.p.p.d.) De camping, de gemoedelijke Drentse sfeer, het attractiepark en de omgeving zorgen voor blijvende herinneringen aan Drouwenerzand. Ook de omgeving van Drouwenerzand heeft ontzettend veel te bieden, prachtige natuurgebieden (o.a. tegenover het park), kilometerslange fietspaden, uitgezette wandelroutes, attractieparken, musea, binnen- en buiten zwemgelegenheden, bioscopen, theaters etc. En dat alles binnen een straal van 15 kilometer.

Huisdieren
Voor het houden van huisdieren geldt, dat er per plaats één hond (mits aangelijnd) is toegestaan. Het gebruik van een hondenschep is verplicht. Katten zijn niet toegestaan.

Outdoor lasergame, survival junior of bubbelbal

Op de grens van Groningen en Drenthe, midden in het bos, ligt Pagedal Adventure Park. Deze stoere outdoor locatie is dé plek voor actieve uitjes en sportieve arrangementen. Bij het binnenlopen van het Adventure Park lijkt het heel even...
Op ~12 km van Drouwen
Familiecamping Drouwenerzand
Drouwen, Drenthe
  • Prijsindicatie: €€
  • Camping
  • Huisdieren
  • In de natuur
Kinderactiviteiten in de buurt
Pagedal
. Pagedal
De beste gezinsaccommodaties