Beschrijving
Kaart
Omgeving
In het Boheems Paradijs beleef je het zigeunergevoel en slaap je als Pipo in onze 13 woonwagens. Geen omgebouwde schaftketen, maar echte antieke woonwagens met romantische inrichting, kitsch lampjes, oma's servies, geslepen glas, houtsnijwerk, schuifdeuren en een fraaie houten trap. 's Ochtends ontbijten met verse eieren, de kippen komen op bezoek. Lekker bij de eigen wagen kletsen met koffie of een glaasje erbij en genieten van een weids uitzicht met koeien en paarden. ’s Avonds rond het kampvuur onder de sterren. Heel leuk met kinderen, maar ook heel bijzonder voor volwassenen.

Het veld is speels ingericht met diverse vormen en er zijn veel verschillende planten, bomen en bloemen. Iedere woonwagen heeft een ruime plek, toch zijn de afstanden klein en is de camping heel overzichtelijk en kindvriendelijk. 

We verkopen tevens uit eigen tuin biologische groente en fruit van het seizoen en als de kippen er zin in hebben staan de verse eieren voor u klaar. Er is gratis WiFi beschikbaar.

De woonwagens

U kunt kiezen uit 13 verschillende woonwagens (4x 2persoons, 1x 3persoons, 6x 4persoons, 1x 6persoons en 1x 8persoons). Alle woonwagens zijn zoveel mogelijk origineel ingericht en bijvoorbeeld voorzien van authentieke meubels, nostalgische verlichting, antiek servies en romantische bedden. Elke woonwagen is anders ingericht en heeft daardoor een eigen sfeer. U kunt dus de woonwagen kiezen die u het leukst vindt.

Alle wagens zijn voorzien van kachel, keuken, koelkast, elektra, servies, pannen etc. Alleen de 8-persoons wagen heeft stromend water en een eigen douche en WC, voor de andere wagens kunt u naar het moderne toiletgebouw.

 
Het Boheems Paradijs is gelegen in het rustige Zuid-Oosten van de prachtige provincie Drenthe. Den Hool is een prachtig oud heel klein boerderijendorpje (11 huizen) met rietgedekte boerderijen en een kleine brink, gelegen aan het Pieterpad en Fietserpad. In de buurt zijn tal van uitgaansmogelijkheden voor jong en oud.
Boheems Paradijs, beleef het zigeunergevoel!
Holsloot, Drenthe
  • tot 8 personen
  • Prijsindicatie: €€
  • Camping
  • In de natuur
  • Animatie
  • Wifi aanwezig
“Een mooie plek die kleinschalig is maar groots aan doet. Zeer mooie en net onderhouden wagens die zeer compleet zijn in gericht. Dit alles op een keurig net onderhouden terrein. Een aanrader voor ouders met kinderen!”
De beste gezinsaccommodaties