Beschrijving
Kaart
Omgeving
Video
Vanuit uw appartement kijkt u uit op het prachtige Glemmerdal. Gaat u vandaag de piste op of kiest u voor een relaxte beautybehandeling? Over de kinderen hoeft u niet in te zitten. Die leren op hun gemakje skiën in de speciale kinderskischool direct achter de receptie. De mogelijkheid tot halfpension zorgt voor nog meer ontspanning. Uw vakantie kan niet meer stuk!

Saai is een wintersportvakantie hier zeker niet. Al was het alleen al vanwege de legendarische après-ski in dit skigebied. De appartementen van vakantiepark Landal Rehrenberg liggen tegen een helling en hebben allemaal een balkon of terras met uitzicht op het prachtige Glemmerdal. 
Saalbach Hinterglemm heeft 200 km piste en is ideaal voor zowel de ervaren skiër als de beginner. Skieën uw kinderen nog niet? Direct achter de receptie zit een skischool! Om van een actieve dag bij te komen kunt u een behandeling boeken bij de beautysalon op het park.

Zomers geniet u in het Oostenrijkse Salzburgerland van de schitterende natuur en de vele bezienswaardigheden van het gebied rondom Zell am See en Kaprun. Hier maakt u bergwandelingen, ervaart u waarom het hier een Nordic walking- en mountainbikeparadijs is en gaat u misschien wel raften of paragliden.

Kinderfaciliteiten op het park
Landal Rehrenberg beschikt over diverse faciliteiten voor kinderen. Zo is er een speelhal met flipperkast, tafeltennistafel, biljart, SEGA voetbal en airhockey, spelverhuur bij de receptie (X-Box en Gameboy), een kleine speeltuin, een verwarmd buitenbad en een kleuterbad (binnen).

Bollo Club en recreatieprogramma
Op het park kunnen de allerkleinsten zich lekker uitleven in de Bollo Club. Hier kan naar hartelust geknutseld, gekliederd en gespeeld worden. Daarnaast wordt er van december t/m maart en in de vakantieperiodes een recreatieprogramma georganiseerd onder leiding van een recreatieteam.
Vind ook andere locaties in de buurt van Viehhofen 260
Familie appartement Rehrenberg
Viehhofen 260, Salzburg
  • tot 6 personen
  • Prijsindicatie: €€
  • Appartement
  • Zwembad
  • Aan de piste
  • Sauna
  • Wifi aanwezig
  • Leraren (nl)
“Goed en niet (te) duur”
De beste gezinsaccommodaties