Beschrijving
Kaart
Omgeving
Genieten van een heerlijke wintersportvakantie in een kindvriendelijk skigebied! Aparthotel Sterngucker verhuurt 24 zeer ruime en comfortabele appartementen direct aan de kindvriendelijke Märchenwaldpiste (50m) in het welbekende skige bied: zillertal-Arena.

De appartementen zijn allen zeer ruim en huiselijk ingericht. Tevens beschikt de Sterngucker over een speciale kinderkamer met speelgoed en kindvriendelijke inrichting.

De Sterngucker is centraal gelegen in het prachtige en gezellige dorp Königsleiten in Oostenrijk. Königsleiten ligt op 1.600m hoogte, het hoogstgelegen dorp van skigebied Zillertal Arena, en kan zich hierdoor beroemen op een bijzonder lang winter- en sneeuwseizoen!

Zillertal Arena
De Zillertal Arena behoort tot het grootste skigebied van Oostenrijk. Hemelsbreed is het skigebied bijna 20km lang. Het verbindt Zell am Ziller in Tirol met Königsleiten en Hochkrimml in het Salzburgerland. De pistes in Königsleiten bieden elk wat wils - van blauw tot zwart - met een carrousel van liften, waaronder twee gondeln. De pistes bevinden zich rondom de Königsleitenspitze (2315m) en een tweede groep liften op de Gerlosplatte die via een 'ski-aduct' over de gerlospas uitstekend bereikbaar zijn. De ervaren wintersporters kunnen zich helemaal uitleven op de maar liefst 160km pistes met meer dan 50 liften.
Vind ook andere locaties in de buurt van Wald im Pinzgau
Appartementen hotel Sterngucker
Wald im Pinzgau, Salzburg
  • tot 5 personen
  • Prijsindicatie: €€
  • Appartement
  • Aan de piste
  • Sauna
De beste gezinsaccommodaties