Beschrijving
Kinderactiviteiten in de buurt
Kaart
Omgeving

Uniek gelegen aan natuurgebied grenzend en op loopafstand van dorpskern ligt het appartementencomplex CountryHouse de Vlasschure. Hierin zijn 2-,4-,5- en 6-persoons appartementen ondergebracht, met een totale capaciteit van 34 personen.  

CountryHouse de Vlasschure is de uitvalsbasis voor een dagje struinen langs het strand, fietsen door polders en genieten van weidse vergezichten over water en land. Een ideale gelegenheid om heel intens het seizoen te ervaren tijdens een vroege wandeling door de inlagen van Noord Beveland of het speuren naar de vele vogels.

De ruime appartementen in Zeeland hebben ieder hun eigen karakter en zijn gelegen in een volledig herbouwde boerderij met het comfort van de 20e eeuw. Comfortabel ingerichte appartementen op de begane grond en 1e verdieping. Woonkamers met kabel-tv, open keuken met koelkast, douche en toilet. Alle appartementen hebben hebben C.V., stofzuiger en terrasmeubilair.

Glow in the dark minigolf - Middelburg

GlowGolf is een overdekte minigolf baan. De 18 holes zijn allemaal uitgevoerd in het thema Jungle Safari. Je speelt minigolf (of midgetgolf) in een waanzinnig decor en waant je tussen de olifanten, tijgers en apen. De baan is uitgelicht door...
Op ~13 km van Wissenkerke

Kinderfeestje, schoolreisje Terra Maris

In Terra Maris kom je veel te weten over het landschap en de natuur van Zeeland. Niet op een saaie, maar juist levendige manier met zee-aquaria, geluid, beeld, computer-animatie, maquettes, opgezette dieren, skeletten, botten, schelpen etc. In de...
Op ~14 km van Wissenkerke
CountryHouse de Vlasschure
Wissenkerke, Zeeland
  • tot 6 personen
  • Prijsindicatie: €€
  • Vakantiehuis
Kinderactiviteiten in de buurt
GlowGolf Middelburg
. GlowGolf Middelburg
Terra Maris
. Terra Maris
De beste gezinsaccommodaties