Beschrijving
Kinderactiviteiten in de buurt
Kaart
Omgeving

Breezand Vakanties

Een huisje huren op slechts een paar honderd meter van het strand? Dat kan bij Breezand Vakanties in Vrouwenpolder. Het hele jaar door ervaar je hier optimale rust en ruimte. Breezand Vakanties biedt een diversiteit aan huizen aan, middenin een ruime en groene omgeving. Ideaal om even aan het drukke dagelijkse leven te ontsnappen.

 

Beachhouses op het breedste Noordzeestrand van Walcheren

De Breezand Beachhouses staan op het strand van Vrouwenpolder en zijn van alle gemakken voorzien. Het strand van Vrouwenpolder is al jaren één van de schoonste en veiligste stranden van heel Nederland. De Beachhouses staan op een mooi stuk strand en met een prachtig weids uitzicht over de zee en op de Delta werken.

 

Een dagje geen strandweer? Niet getreurd, in de omgeving is genoeg te doen. Fietsen (al dan niet elektrisch, tandem of bakfiets) zijn te huur bij Breezand Vakantie. Het gezellige centrum van Vrouwenpolder ligt op 5 minuten fietsafstand. Ga je met de auto? Dan zijn de monumentale steden Veere, Middelburg en de mooie havenstad Vlissingen ook binnen handbereik.

Kinderfeestje, schoolreisje Terra Maris

In Terra Maris kom je veel te weten over het landschap en de natuur van Zeeland. Niet op een saaie, maar juist levendige manier met zee-aquaria, geluid, beeld, computer-animatie, maquettes, opgezette dieren, skeletten, botten, schelpen etc. In de...
Op ~5 km van Vrouwenpolder

Glow in the dark minigolf - Middelburg

GlowGolf is een overdekte minigolf baan. De 18 holes zijn allemaal uitgevoerd in het thema Jungle Safari. Je speelt minigolf (of midgetgolf) in een waanzinnig decor en waant je tussen de olifanten, tijgers en apen. De baan is uitgelicht door...
Op ~9 km van Vrouwenpolder
Breezand Vakanties
Vrouwenpolder, Zeeland
  • tot 8 personen
  • Prijsindicatie: €€
  • Vakantiehuis
  • Huisdieren
  • In de natuur
  • Aan de kust
Kinderactiviteiten in de buurt
Terra Maris
. Terra Maris
GlowGolf Middelburg
. GlowGolf Middelburg
De beste gezinsaccommodaties