Beschrijving
Kaart
Omgeving
Camping Villaggio C'era una Volta is een goede bestemming voor een ideale zonvakantie voor jong en oud. De camping ligt in een groen heuvellandschap en biedt vele vormen van vermaak. Er zijn zwembaden, activiteiten, tal van sport- en ontspanningsfaciliteiten, en er is een goed restaurant aanwezig. Boek nu uw vakantie aan de Italiaanse Bloemenrivièra bij Vacanceselect.nl!

De voorzieningen van Camping Villagio C'era una Volta

Om uzelf goed te kunnen vermaken, hoeft u niet eens de camping te verlaten. U vindt daar namelijk: 
· Twee zwembaden met zonneterras
· Uitgebreide sportfaciliteiten voor o.a. fitness, voetbal, tennis, jeu de boules
· Ontspanningsfaciliteiten: sauna, beautysalon, Turks bad, panoramisch terras met whirlpool

Maar dat is lang niet alles. Speciaal voor de kinderen zijn er:
· Leuke speeltoestellen in de speeltuin
· Twee kinderbaden
· In het hoogseizoen animatieteam voor jong en oud

Ook kunt u neerstrijken in het gezellige restaurant met terras. Daar kunt u bijvoorbeeld smullen van een overheerlijke pizza en de lokale wijn proeven. Zo doet u weer nieuwe energie op!

Uw verblijf op Camping Villagio C'era una Volta

U verblijft tijdens uw vakantie in een stacaravan. Deze is verzorgd ingericht en beschikt o.a. over twee slaapkamers en satelliet TV. U kunt hier goed vertoeven! Buiten beschikt u over uw eigen terras inclusief tuinmeubilair. Wilt u even afkoelen, dan kunt u plaats nemen in de schaduw van de grote parasol die aanwezig is. Of u zoekt binnen uw verkoeling op, door de airconditioning aan te zetten. Zie voor meer informatie het tabblad ‘bekijk de stacaravan’.

De omgeving van Camping Villagio C'era una Volta
De camping is mooi gelegen in een groen heuvellandschap. Op slechts 10 km afstand vindt u het strand. Er is een heel scala aan leuke uitstapjes die u kunt maken. Dat kan al beginnen in Villanova d'Albenga, de plaats waar u verblijft. Maar er is veel meer te ontdekken! Als u durft, kunt u parachutespringen. Ook is er een golfclub in Garlenda. Beide zijn op 2 km afstand van de camping te vinden. Tevens is er de mogelijkheid om fietsen te huren, zodat u lekker door het landschap kunt rijden om te genieten van al het moois wat Italië in zich heeft. In nabijgelegen badplaats Albenga vindt u een boulevard, leuke winkelstraatjes en restaurants waar u de lokale specialiteiten kunt ontdekken. Voor waterpret met de kinderen gaat u naar waterpark ‘Le Caravelle’ in Ceriale. De indrukwekkende druipsteengrotten van Toirano zijn ook een bezoekje waard. Wanneer u misschien pas laat op de avond weer bij de camping terug komt, is er de mogelijkheid om lekker te dansen, want in het hoogseizoen worden en disco- en dansavonden georganiseerd. Kortom: mogelijkheden genoeg om uw vakantie op een leuke manier in te vullen!


Voor een heerlijke vakantie met talloze mogelijkheden kiest u voor Camping Villagio C'era una Volta!

Midden in mooie natuur verblijft u op een camping die u van alle gemakken voorziet. De omgeving biedt een ruime keus aan uitstapjes, en er is ook veel te doen op de camping zelf. Heerlijk ontspannen kan er ook erg goed. Genoeg ingrediënten voor een onvergetelijke vakantie aan de Italiaanse Bloemenrivièra!
Vind ook andere locaties in de buurt van Villanova d'Albenga
Villaggio C'era una Volta
Villanova d'Albenga, Bloemenrivièra
  • tot 5 personen
  • Prijsindicatie: €€
  • Camping
  • Huisdieren
  • Zwembad
  • In de natuur
  • Aan de kust
  • Wifi aanwezig
“"Super leuke camping ideaal gezin met kinderen." Cera une volta is echt een sprookje. Wij zaten in een tent van een touroperator op een superplek heel mooi uitzicht.”
De beste gezinsaccommodaties