Beschrijving
Kinderactiviteiten in de buurt
Kaart
Omgeving
Onze 200 jaar oude boerderij is hét toonbeeld van de Friese kop-hals-romp boerderij en ligt op een terp aan het riviertje Boarn. Je kan bij ons dan ook naar hartelust vissen, zwemmen en kanovaren en in onze eigen haven kan je de boot afmeren. Prachtige vaartochten over het Sneekermeer of langs pitoreske dorpjes als Akkrum en Grou zijn een absolute aanrader. Op onze boerderij houden we zo'n 50 kalfjes die we grootbrengen voor melkveebedrijven. Leuk voor de kinderen (en ouders) is het geven van de fles aan de kleinste kalfjes of het verzorgen van de pony's Prins en Pia en de vele konijntjes die bij ons op de boerderij wonen. De boerderij ligt vlakbij Nationaal park De Alde Feanen en natuurgebied De Deelen. Een unieke manier om dit natuurschoon te ontdekken is met onze trekker en kar. Met papa achter het stuur ontdek je de mooiste plekjes van Friesland in boerenstijl. Je kunt het gebied ook verkennen op de fiets. Er is een mooie fietsroute die van pontje naar pontje Friesland doorkruist.

Kom je na een dag op de fiets terug op de boerderij dan is ons Betere Boeren BadHuus de ideale manier om weer even helemaal tot jezelf te komen. Geniet van de zonsondergang terwijl je in het heerlijk warme water drijf; op en top genieten!

Groeten Tette en Jantsje
Boerenbed Hoeve Meskenwier

Daar komen de verhalen tot leven!

Welkom in Lenten, het levensgroot nagebouwde dorp van Hielke en Sietse. In Lenten zijn vreemde koffers met inhoud opgedoken na het bezoek van professor Frost, help jij de dorpelingen de code te kraken? "Een soort...
Op ~4 km van Akkrum
Veehouderij Hoeve Meskenwier
Akkrum, Friesland
  • tot 6 personen
  • Prijsindicatie: €€
  • Glamping
  • Huisdieren
  • In de natuur
Kinderactiviteiten in de buurt
Kameleon Terherne
. Kameleon Terherne
De beste gezinsaccommodaties