Beschrijving
Kaart
Omgeving
Het autovrije Vakantiedorp Grafenau (op ca. 700 m hoogte) ligt prachtig tussen de velden en bossen op ca. 1,5 km van het stadje Grafenau, niet ver van de Tsjechische grens. Het park biedt een fantastisch uitzicht over de prachtige bergen van Nationaal Park Bayerischer Wald. In elk seizoen kunt u hier volop genieten van onder andere wandelen en mountainbiken.

Faciliteiten
Het park beschikt over vele faciliteiten, waarvoor geldt dat sommige ter plaatse tegen betaling zijn.
Receptie, Panorama-café/restaurant, speel- en sportgelegenheid, asfalt-curlingbaan, parkwinkel, tochten met gids, sport- en animatieprogramma, interessante stads- en sightseeingtochten, creativiteits- en knutselprogramma, koets- en paardensledetochten, lampionoptocht met grillvuur, mountainbiketraject, dans- en discofeesten. In de omgeving het Kneipp-kuurpark en diverse musea en museumdorpen.

Appartement
3-kamerwoning type GR4A (max. 4 pers., ca. 38 m²): Woonkamer met zit- en eethoek, TV, internetaansluiting (tegen betaling), keuken voorzien van onder andere elektrisch kooktoestel, oven en koffiezetapparaat, één slaapkamer met een tweepersoonsbed, één slaapkamer met stapelbed, badkamer met douche en toilet en een terras of balkon met meubilair.
4-kamerwoning type GR6A (max. 6 pers., ca. 48 m²): Gelijk aan type GR4A, echter met een extra slaapkamer met twee 1-persoonsbedden
Vakantiepark Grafenau
Grafenau, Beieren
  • Prijsindicatie: €€
De beste gezinsaccommodaties