Beschrijving
Kaart
Omgeving
Finca el Moralejo is ruim van opzet. Op een deel van het terrein zijn op enige afstand van elkaar 3 villa’s en een burchttoren met 3 appartementen gebouwd zodat iedereen zijn rust en privacy heeft. De woningen zijn volledig ingericht en iedere woning heeft een eigen buitenterras en een Internetaansluiting. Gezamenlijk beschikken ze over o.a. een zwembad met terras, een buitenbar, wasmachine, en voorzieningen voor kinderen in alle leeftijden.

Finca el Moralejo is het beste medicijn tegen stress. We noemen het “El Arte de Vivir”, De Kunst van het Leven. Hier heerst de rust van het oude Spanje. De drukte van de overbevolkte Costa del Sol lijkt ver verwijderd, terwijl u met de auto toch in een uur op het strand van Marbella staat!
De herbouwde burcht op Moralejo ligt aan de rand van het door UNESCO beschermde natuurgebied Sierra de las Nieves, temidden van uitgestrekte heuvels met olijf- en fruitbomen. Het totale terrein van Finca el Moralejo omvat 22 ha grond en kijkt uit over de ongerepte natuur van het Spanje van weleer. Het is dat Don Quichote in La Mancha leefde, anders zou hij hier zo voor de poort kunnen staan!

Op en direct rond het terrein is voor kinderen veel te beleven. Voor de kleintjes is er o.a. speelgoed, een zandbak, een schommel, kinderfietsjes en natuurlijk het zwembad. Oudere kinderen kunnen ook zwemmen in de Rio Grande die ligt op loopafstand van hier, mountain biken door de heuvels, voetballen op het speelveld en tafeltennis, basketball of jeu de boules spelen met vriendjes. Ook zijn er diverse spelletjes aanwezig. Wanneer de kinderen slapen zijn voor de avonduren babyfoons beschikbaar zodat u zelf onbekommerd buiten kunt genieten van een zwoele zomeravond. Finca el Moralejo is het concept voor mensen die sociale contacten willen, maar op zoek zijn naar meer privacy dan op La Granja de Antonio.
Vind ook andere locaties in de buurt van Moralejo
Vakantiehuis Finca el Moralejo
Moralejo, Andalusië
  • tot 6 personen
  • Prijsindicatie: €€
  • Vakantiehuis
  • Zwembad
De beste gezinsaccommodaties