Beschrijving
Kinderactiviteiten in de buurt
Kaart
Omgeving
Video
Het hostel ligt centraal op het eiland, op loopafstand van het levendige centrum van Den Burg en 6 km van het strand. Het moderne hostel is ingericht volgens een nieuw interieurconcept: natuurlijke materialen en rustige kleuren zorgen voor een unieke sfeer en een ruimtelijk gevoel. Het sfeervolle hostel beschikt over moderne faciliteiten en elke kamer heeft sanitaire voorzieningen. Een gezin krijgt altijd een privekamer met badkamer. Ook zijn er kinderstoeltjes en bedjes. Bovendien krijgen kinderen korting op maaltijden en de overnachting. Tot slot zijn er rondom het hostel diverse speel- en sportvelden waar de kinderen zich kostelijk kunnen vermaken.

Gratis! Alle kinderen tot en met 2 jaar oud overnachten gratis en kunnen gebruik maken van babybedjes. Maximum aantal babybedjes in een kamer:1. Beschikbaarheid van een extra bed of babybedje is altijd op aanvraag en dient door het hostel te worden bevestigd. 

Avontuurlijk bezoek!

In het Marinemuseum neem je een kijkje in de keuken van de Nederlandse marine. In een onderzeeboot vertellen oud-opvarenden sterke verhalen. Avontuurlijk is het bezoek aan het 150 jaar oude zeilstoomschip dat gebouwd was om andere schepen te...
Op ~11 km van Den Burg
Stayokay Texel, Heerlijk genieten op de Wadden
Den Burg, Waddeneilanden
  • Prijsindicatie: €€
  • Hotel en B&B
  • In de natuur
  • Aan de kust
“Lekker uitwaaien, fijn hotel!”
- George Schröder
Kinderactiviteiten in de buurt
Marinemuseum
. Marinemuseum
De beste gezinsaccommodaties