Beschrijving
Kinderactiviteiten in de buurt
Kaart
Omgeving
Video
Zin in de stad? In culturele uitjes, musea, winkelen? Of wil je juist de natuur beleven, door de duinen fietsen, strandwandelingen maken? In en rond Haarlem kan het allemaal. ‘Heerlijk Haarlem’, de ‘Bourgondische stad van het noorden’ ligt ook nog eens heel centraal: de bollenvelden, de Zaanse Schans en Amsterdam liggen binnen handbereik. Stayokay Haarlem ligt aan de rand van het Noorder sportpark. In het gezellige bruine eetcafé The Shuffle kun je mensen ontmoeten uit allerlei landen. Stayokay Haarlem is centraal gelegen aan de doorgaande weg richting strand, bos, Haarlem centrum en Amsterdam.

Gratis! Alle kinderen tot en met 2 jaar oud overnachten gratis en kunnen gebruik maken van babybedjes. Maximum aantal babybedjes in een kamer:1. Beschikbaarheid van een extra bed of babybedje is altijd op aanvraag en dient door het hostel te worden bevestigd. 

Rolschaatsen met de kids!

Ben jij op zoek naar de perfecte plek om de kids een onvergetelijke dag te bezorgen, kom dan eens langs in de enige roller skate disco van Nederland. Het is een plek vol met de magie van een discotheek uit de jaren 80 met retro discoverlichting,...
Op ~5841 km van Haarlem
Stayokay Haarlem, Stad, natuur en strand
Haarlem, Noord-Holland
  • Prijsindicatie: €€
  • Hotel en B&B
  • In de natuur
  • In de stad
  • Aan de kust
“Een heerlijk hotel voor de familie!”
Kinderactiviteiten in de buurt
Skate Fever Rollerdisco Rotterdam
. Skate Fever Rollerdisco Rotterdam
De beste gezinsaccommodaties