Beschrijving
Kaart
Omgeving
Video
Onze populairste wintersportbestemming is het zeer zonnige bergdorpje Saint Jean D’Arves dat op 1.600 meter hoogte ligt. Voor de Kerst-, Oud & Nieuw- en Krokusweken is er gratis Nederlandse skibegeleiding en kinderklasjes (voor de leeftijd van ca. 5 tot 10 jaar).

Dit authentieke dorp is geheel in chaletstijl gebouwd en biedt vele mogelijkheden. Geweldig uitzicht over een prachtige bergketen, lekker Savoyaards eten en drinken in de kleine maar gezellige restaurants, een supergezellige après-ski met onze eigen Nederlandse leraren en reisleiding. Je hebt direct toegang tot het hele skigebied van 310 km aan pistes. Kindvriendelijk hotel.

Sportiek beschikt al meer dan 25 jaar over diverse accommodaties in Saint Jean D’Arves. Een groot voordeel is de begeleiding door de Sportiek reisleiding en Nederlandse skileraren (voor de kinderklasjes in de hoogseizoenweken). Zij organiseren diverse activiteiten waaronder een rodelavond met glühwein, een barbecue, een partynight en een Savoyaards diner.

Het skigebied Les Sybelles ligt op een steenworp afstand van de Italiaanse grens tussen Chambéry en Turijn en bestaat uit de volgende wintersportplaatsen: Saint Sorlin D'Arves, Saint Jean D'Arves, Le Corbier, La Toussuire, Les Bottières en Saint Colomban des Villards. Ondanks de grootte van het gebied met maar liefst 310 km aaneengesloten piste, is Les Sybelleséén van de weinige Franse skigebieden die nog niet ontdekt is door het grote publiek.

Het gebied is ideaal voor beginners vanwege de grote hoeveelheid blauwe pistes, maar ook zeker een aanrader voor de "cracks" vanwege de pittige rode pistes en de oneindige off-piste mogelijkheden. Le Corbier en La Toussuire hebben een snowpark waar de freestyle boarders en skiërs zich kunnen uitleven.

 
Sportiek Reizen Saint Jean D’Arves
Saint Jean D’Arves, Rhône-alpes
  • Prijsindicatie: €€
  • Hotel
  • Aan de piste
  • Sauna
“Erg goed georganiseerd, geschikt voor kids vanaf 6 jaar.”
De beste gezinsaccommodaties