Beschrijving
Kaart
Omgeving
Kinderen tot 10 jaar krijgen tijdens de vakantieweken GRATIS Nederlandse skibegeleiding bij het boeken van skiles in het zeer gezellige dorpje Saint Jean d’Arves!! Uiteraard organiseert de Nederlandse reisleiding ook kinderactiviteiten zoals rodelen, maar ouders mogen ook meedoen. Bij slecht weer worden er sowieso activiteiten georganiseerd waar kids aan mee kunnen doen. Wat dacht je van een spelletjesavond? Wie maakt de mooiste en grootste sneeuwpop?

Onze populairste wintersportbestemming is het zeer zonnige bergdorpje Saint Jean D’Arves dat op 1.600 meter hoogte ligt en zo’n 1100 km vanaf Utrecht.

Dit authentieke dorp is geheel in chaletstijl gebouwd en biedt vele mogelijkheden. Geweldig uitzicht over een prachtige bergketen, lekker Savoyaards eten en drinken in de kleine maar gezellige restaurants, een supergezellige après-ski met onze eigen Nederlandse leraren en reisleiding. Je hebt direct toegang tot het hele skigebied van 310 km aan pistes.

Boek voordelige wintersportvakanties naar Frankrijk. Les Sybelles ligt op een steenworp afstand van de Italiaanse grens tussen Chambéry en Turijn en bestaat uit de volgende wintersportplaatsen: Saint Sorlin D’Arves, Saint Jean D’Arves, Le Corbier, La Toussuire, Les Bottières en Saint Colomban des Villards. Ondanks de grootte van het gebied met maar liefst 310 km aaneengesloten piste, is Les Sybelles één van de weinige Franse skigebieden die nog niet ontdekt is door het grote publiek.
Het gebied is ideaal voor beginners vanwege de grote hoeveelheid blauwe pistes, maar ook zeker een aanrader voor de "cracks" vanwege de pittige rode pistes en de oneindige off-piste mogelijkheden. Le Corbier en La Toussuire hebben een snowpark waar de freestyle boarders en skiërs zich kunnen uitleven. Deze bestemmingen zijn mede door de hoogte (dorpen tussen de 1600 en 1700 meter hoogte, skigebied tot 2750 meter hoogte), de grootte van het skigebied en het grote aantal sneeuwkanonnen relatief sneeuwzeker en daarnaast ook zeer aantrekkelijk geprijsd.
Vind ook andere locaties in de buurt van Saint Jean D'Arves
Sportiek appartementen en chalets
Saint Jean D'Arves, Rhône-alpes
  • tot 5 personen
  • Prijsindicatie: €€
  • Appartement
  • Aan de piste
  • Sauna
  • Wifi aanwezig
  • Leraren (nl)
“Diverse mogelijkheden voor u en de kids.”
De beste gezinsaccommodaties