Beschrijving
Kaart
Omgeving
Video
Club en details
Geniet van het uitzicht over de omliggende bergen en verheug je op de wintersportbelevenissen die te wachten staan. Het grondgebied van de Club is 33.000 m² groot en ligt schilderachtig aan een bergbeek aan de rand van het mooie dorp Kleinarl, midden in één van de grootste skiparadijzen ter wereld: Ski Amadé.

Ligging

In het Salzburgerland, in de directe omgeving van het Nationaal park Hohe Tauern, word je in ROBINSON Club Amadé op 1.041 m hoogte hartelijk ontvangen. Geniet van het uitzicht over de omliggende bergen en verheug je op de wintersportbelevenissen die te wachten staan. Het grondgebied van de Club is 33.000 m² groot en ligt schilderachtig aan een bergbeek aan de rand van het mooie dorp Kleinarl, midden in één van de grootste skiparadijzen ter wereld: Ski Amadé. De toegang tot dit skiplezier ligt slechts 100 m verder. Salzburg ligt op 70 km en Utrecht op 1.007 km afstand.


Faciliteiten

Binnenbad met kinderbad, skikelder, skishop, skilift, openhaardruimte, restaurant, specialiteitenrestaurant, bar met dansvloer, modern conferentiecentrum, vergaderruimte, ROBY CLUB, sauna met rustoase en saunatuin, solarium, stoombad, Body&Mind ruimte, fitness studio, WellFit®-Spa met zwembad, Hard ROBS Café, après-ski bar, theater, NITE CLUB, kinderland, internetstation en W-LAN (tegen betaling).


Belangrijk voor het gezin:
- Roby babyset: Babyfoon inclusief (vooraf reserveren)
- De Mini’s:
- De Maxi’s:
- R.O.B.Y.: voor alle kinderen van 8 t/m 12 jaar. Fun, sport en recreatie voor de kids
-Kindvriendelijk hotel
Vind ook andere locaties in de buurt van Kleinarl
Robinson Club Amadé
Kleinarl, Salzburg
  • Prijsindicatie: €€
  • Hotel
  • Zwembad
  • Sauna
  • Wifi aanwezig
  • Leraren (nl)
De beste gezinsaccommodaties