Beschrijving
Kaart
Omgeving
Welkom bij Recreatiepark de Leistert in hartje Limburg, de Leistert is een 5 ***** camping, met subtropisch zwembad, buitengolfslagbad, attractiespeeltuin, en een Plazaplein met overdekte terras. Als u een vakantie wilt op een park met heel veel topvoorzieningen. Verblijf Tent, caravan, camper of chalet, bij ons verblijft u altijd op topniveau. Camping de Leistert is een 5 sterren camping met prachtige, ruime, zonnige en beschutte plaatsen.

De ANWB waardeert ons met een 9,0 en de Duitse ADAC heeft ons in 2009, 2010 én 2011 uitgeroepen tot Superplatz. Dat betekent dat zowel kampeerders als de meest toonaangevende toeristenorganisaties vinden dat wij tot één van de beste campings van Nederland, zelfs Europa horen! U kunt bij ons dus rekenen op een hoge kwaliteit van voorzieningen, kampeerplaatsen en chalets. De wegen zijn verhard en ’s avonds goed verlicht. "Vakantie moet je goed doen", vinden wij. Niet alleen het comfortniveau is belangrijk voor een heerlijke vakantie, maar ook de keuze van de kampeerplaats. Veel gasten komen vooraf kijken naar hun voorkeursplaatsje in de volle zon of onder de Limburgse eiken, bij een toiletgebouw of in de buurt van de attractiespeeltuin. U bent ook in de winterweekenden welkom om te komen kijken.

Honden zijn niet toegestaan op de camping!!

Luxe vakantieboerderijen 
Het 5 sterren park Buitenhof de Leistert is het summum van luxe. Omringd door de natuur, midden in het Leudal en centraal gelegen tussen Venlo, Weert en Roermond. Kom tot rust in de ongekend smaakvolle, authentiek Limburgse vakantieboerderijen, met ‘De Tuin van Limburg' in uw achtertuin. Uw spannendste vakantiedromen komen hier tot leven. Het vakantiepark bestaat uit 225 luxe vakantieboerderijen in Limburgse boerderijstijl met zeer uitgebreide voorzieningen.
Recreatiepark de Leistert
Roggel, Noord-Brabant
  • tot 13 personen
  • Prijsindicatie: €€
  • Vakantiepark
  • Zwembad
  • In de natuur
  • Animatie
De beste gezinsaccommodaties